Преди да прочетете материала на Петър Виденов, бихме искали да

...
Преди да прочетете материала на Петър Виденов, бихме искали да
Коментари Харесай

Тотнъм ще се осмели да атакува титлата

Преди да прочетете материала на Петър Виденов, бихме желали да ви поканим да станете част от вълнуващата фентъзи футбол общественост на. Това може да извършите като харесате фейсбук страницата или напряко да се включите в групата с забавни полемики и мнения. YouTube канала на ffstars пък ще откриете.

Сега напред към публикацията на Пепи!

To dare is to do. Това е мотото на Тотнъм. Да се осмелиш и да го направиш. Могат ли в действителност Шпорите да го създадат? Да нападат купата във Висшата лига? В сезон, в който всичко е допустимо, би трябвало всеки да се осмели да мечтае за нещо огромно.

А мача против Манчестър Сити потвърди, че Тотнъм има всичко належащо. Втора поредна победа против жителите, въпреки и в случай че погледнем статистиката от тези два мача, да наподобява, че Ман сити би трябвало да завоюва безапелационно и двата. Преди 9 месеца Шорите победиха с 2:0 хората на Гуардиола, и го направиха още веднъж в неделя. Но отбора на Жозе Моуриньо е извънредно изменен от предходния конфликт с този съперник преди да избухне пандемията.

През февруари триумфа бе с огромна доза шанс, а през уикенда ясно се видя, че Тотнъм има сполучлив проект и го извърши съвършено. През протелта успеха пристигна поради аления картон на Алесандър Зинченко и пропуснатата от Илкай Гюндоган дузпа. Този път триумфа бе поради съвършено построена тактичност за контраофанзива.

В неделя Тотнъм доста приличаше на тези тимове на Моуриньо в Челси, които донесоха първите триумфи на сините във Висшата лига. Готов да поеме натиска върху себе си и внезапно да нанесе удара си на контра. Онзи тим на Челси взе две следващи трофеи.

link2 " >  Getty Images
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР