Преди да преминем към нашите съвети само за грим, има

...
Преди да преминем към нашите съвети само за грим, има
Коментари Харесай

Перфектният грим за блондинки

Преди да преминем към нашите препоръки единствено за грим, има няколко неща, които си коства да споменем. Когато избирате фондьотен, пудра или коректор, преди всичко обърнете внимание на тена на кожата. Никакъв грим за очи, даже и най-красивият, няма да наподобява добре, в случай че основата е прекомерно тъмна или прекомерно светла. Ето за какво, преди да купите, си коства да го опитате върху парче кожа. Цветът на очите играе значима роля в грима на очите. Ще изберем друг грим за сините очи и друг за кафявите очи. Също по този начин си коства да изберете силата на грима за случая.

- Грим за русокоски със сини, зелени и кафяви очи

Изборът на грим, подобаващ на цвета на очите ви, е същинско предизвикателство, изключително в случай че имате многоцветни очи. За благополучие има характерни цветови палитри, които работят съвършено с най-популярните цветове на очите като кафяво, синьо, зелено и сиво. 

- Грим за русокоски със сини очи

Деликатните сини очи могат елементарно да бъдат замаяни, тъй че е по-добре, изключително денем, да употребявате по-светлите цветове на сенките. Тези светли и тъмни бежови и нюанси на сьомга ще бъдат съвършени. Противно на външния тип, синеоките русокоски също могат да избират разнообразни нюанси на синьото, макар че по-силните би трябвало да се оставят за вечерен грим. 
Блондинките са същински щастливки
Едва 5% от европейците и северноамериканците са естествено руси. Русата коса се получава от двойна еволюция. С появяването на светлата кожа...
Прочети повече
- Грим за русокоски със зелени очи

Повече от една жена мечтае за зелени очи. Ето за какво, в случай че можете да се похвалите с такива, си коства в допълнение да наблегнете цвета им. В грима за русокоски със зелени очи, бежово, златно, лилаво, кафяво и даже нюанси на оранжево ще бъдат съвършени. Разбира се, към смесването на тези цветове би трябвало да се подхожда с известна запаса, изключително при нанасяне на дневен грим.

- Грим за русокоски с кафяви очи

За кафяви очи русокоските би трябвало да избират цветове като бежово, зелено, каки и, несъмнено, кафяви. Тези цветове са идеални за ежедневна приложимост и акцентират естествения цвят на окото. Те са идеални и за гостуващи обстановки, когато гримът би трябвало да бъде предпазлив, само че съвършен.

- Грим за русокоски със сиви очи
Как гримът може да ви направи да изглеждате по-млади
С течение на времето става все по-важно да подбирате с внимание и грижа грима си. По този метод ще запазите лицето си младо, а кожата с...
Прочети повече
При сивите очи опцията " опушени очи " работи отлично, само че е по-подходяща за вечерта. Ако желаете внимателно да наблегнете сивите очи денем, използвайте цветове като: виолетово, синьо, медно, кафяво, златисто. За да не загасите естествения цвят на окото, по-добре е да избягвате сивите сенки. 

- Нежен грим за русокоски

Блондинките нормално имат много деликатна хубост, тъй че гримът им не би трябвало да е настойчив и доста изострен, защото това може да " работи " против тях. Особено денем си коства да сложите внимателен грим и да наблегнете хубостта си по тънък метод. 

Когато става въпрос за фондьотен, русокоските би трябвало да употребяват цветове като праскова или мед и всевъзможни производни цветове.  

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР