Преди да пишат декларации, нека ремонтират съблекалнята за гости на

...
Преди да пишат декларации, нека ремонтират съблекалнята за гости на
Коментари Харесай

Цитат на деня: Пред съблекалнята за гости на "Армията" нашият сектор е като "Шератон"

" Преди да пишат заявления, дано ремонтират съблекалнята за посетители на " Армията ". Пред нея нашият бранш е като " Шератон ". "

Това съобщи изпълнителният шеф на " Лудогорец " Ангел Петричев във " Facebook " по отношение на декларацията на " ЦСКА - София " против бранша за посетители на стадиона в " Разград ". Той беше отъждествен като аквариум поради шумоизолиращата бариера.

Червените приканиха за незабавни ограничения за основаването на естествени условия за гостуващите последователи. В декларацията бяха подписани още четири тима от Първа лига - " Ботев ", " Локомотив ", " Берое " и " Етър ". Впоследствие пловдивските тимове оповестиха, че не са давали единодушие да бъдат включвани.

" Изобщо не се удивлявам. Прави им чест на сътрудниците от " Ботев " и " Локомотив ". Сега чакам и другите клубове да се разграничат, тъй като не им отива ролята на спътници ", написа още Петричев.

Във вторник изпълнителният шеф на " Лудогорец " разгласи, че се приготвя построяването на нов бранш за посетители, който ще бъде по модела на естрада " Козмин Моци ". " За бранша за посетители от дълго време сме споделили, че ще се строи, само че не поради манипулативните заявления на " ЦСКА - София ", се споделя още в обявата на Петричев във " Facebook ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР