Преди да ни се случи първият път, се наслушваме на

...
Преди да ни се случи първият път, се наслушваме на
Коментари Харесай

Пенисът ти е най-големият, който съм виждала, или защо лъжата няма място в секса

Преди да ни се случи първият път, се наслушваме на какви ли не градски митове, свързани със секса. Но всяка от нас е чувала заръката на майката да внимаваме да не забременеем, да не се сдобием с някоя и друга полово излъчена болест. За момчетата физическото стеснение съвсем липсва. Докато сме при започване на 20-те, си мислим, че сме огромна работа, че вършим подобен виртуозен секс, че и античните жрици на любовта биха могли да се засрамят. Да, но не! Истината е, че когато сме млади, сме гола полова вода. А за мъжете това важи с още по-отекваща мощ. Тъкмо по това време се учим и да шикалкавим в леглото. Да премълчаваме за мъжката нескопосаност сред чаршафите. А бе, ставаме едни чудни лъжкини. Дали поради криворазбраното ни чувство за вежливост или с цел да не уязвим една поникналото им его, ние ставаме изпедепцани лицемери в леглото.

Никой преди теб не е правил такива чудеса с езика
Да бе! Само дето тоя преди теб беше вълшебник на оралната обич, а ти ме третираш все едно си гущер, който се пробва да си спомни писмеността с език. Въпреки това тая неистина прави чудна работа при господа, които имат копнеж да са старателни.

Твоят пенис е най-големият, който съм съзирала
Айде, айде! Все едно не сме гледали порнофилми с ненормално надарени порноактьори. Не споделям, че би трябвало да извадим лупата, в случай че е толкоз мижав слабините, но да го главозамайваме с нереалности за неговата неустрашимост, е, меко казано, непочтено по отношение на всички дами, които ще припарят до него. По-добре премълчете, само че не лъжете за толкоз значимо нещо, тъй като размерът от време на време в действителност има значение.

Кефи ме, когато ми приказваш мръсотии
В множеството случаи да слушаме по какъв начин неговият “питон ще ме заведе на такава разходка, че ще ми омекнат още повече меките тъкани “, е в действителност неуместно. Някои от нас избират обаче вербалните небивалици сред чаршафите пред майчинската мантра „ О, майко, о, майко блага! “. Съгласете се, че това е последният човек, който желаете да ви прави компания, до момента в който оргазмирате.

О, да, да, тъкмо там!
Тъпото е, че даже и за местоположението ни се постанова от време на време да лъжем. Ще е надалеч по-лесно, в случай че му споделим на тоя пишман регулировчик, че не му е добре контролирана палката. Друго си е най-сетне да те нацели в действителност на вярното място, което искаш да бъде ухажвано скотски. Да не приказваме, че от тая неистина оргазмът страда най-вече.

Много си секси, когато свършваш
Е, не ми се се случвало да намирам някой мъж за неудържим, до момента в който се криви в предродилни болки, свършвайки върху мен. Той е едно пулене, едно въртене на устата, едни изпъкнали вени в ноздрите.

Споко, това се случва на всички мъже
Чак пък на всички. Вярно е, че безотказната ерекция в последните стресови години става по-рядка от еднорог, само че няма потребност да слагаме всички мъже в кюпа.

Свърших
Е, това ми се коства като най-нечестната неистина за нас, дамите. Защо би трябвало да увърташ и да твърдиш, че си свършила, когато даже не си почнала. По-добре не казвай нищо. Щом той те пита, значи би трябвало да е наясно, че не те е докарал до оргазъм, или е толкоз безчувствен, че въобще не ти би трябвало освен в леглото, само че и във фотьойла.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР