Преди да изразяваме притеснения, трябва да се установят фактите. Аз

...
Преди да изразяваме притеснения, трябва да се установят фактите. Аз
Коментари Харесай

Даниел Митов за ракетните удари в Полша: Не мисля, че има опасност за нашата страна

Преди да показваме терзания, би трябвало да се открият обстоятелствата. Аз не мисля, че има заплаха за нашата страна. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното Събрание Даниел Митов от ГЕРБ във връзка падналите ракети в Полша, съобщи   " Фокус “ .

" Ясно е, че през вчерашния ден Руската федерация стреля по цялата територия на Украйна с най-големия брой ракети от началото на войната. Същият ден на няколко километра от украинската граница имаше гърмежи в Полша, за които се допуска, че са от ракети. Разбира се би трябвало да се види траекторията на ракетите, тяхното произвеждане, от кое място са изстреляни. Това са обстоятелства, които могат да се открият. Но всички страни сега подхождат доста деликатно, само че преди да се открият обстоятелствата не би трябвало да се подхващат недомислени дейности. “

Ще има среща на част от водачите на Г-20 по въпроса през днешния ден и когато сме наясно с цялата фактология, тогава могат да се вършат по-категорични изказвания дали ще има среща, свикана по член 4 от контракта вашинтгтонския, или разисквания оттова нататък, какъв тип, по какъв начин, по кое време, ще могат да се вземат решения, когато са известни всички обстоятелства, посочи Митов.

Разбира се, че показваме взаимност със съдружниците си, Полша е наш съдружник, каквото е належащо като позиция и помощ, ние сме подготвени да го предоставим, добави Митов.

Кога ще бъде връчен първия мандат за съставяне на държавно управление не знам, това което се приказва са клюки, сподели Митов. " Това зависи от президента, когато връчи мандата, ние ще стартираме да работим по този начин, както се изисква по Конституция “.

Всяка една натовска страна би трябвало да ускорява защитата си в тази обстановка, ние сме на източния фланг на НАТО и всички наши дейности са ориентирани към това България да модернизира отбранителните си качества, безапелационен е Митов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР