Преди да изпадне в медикаментозна кома: Мира Добрева претърпяла операция

...
Преди да изпадне в медикаментозна кома: Мира Добрева претърпяла операция
Коментари Харесай

Преди да изпадне в медикаментозна кома: Мира Добрева претърпяла операция на корема


Преди да изпадне в медикаментозна кома: Мира Добрева претърпяла интервенция на корема. Мира Добрева е претърпяла интервенция на корема, след което се наложило тя да бъде сложена в медикаментозна кома, написа HotNews.bg,
базирайки се на източници от „ Пирогов “.
Изданието напомня, че по време на коронакризата Мира е преборила вируса с чесън, тъй че явно до момента не е имала проблеми със стомаха.

Вечната водеща на Българска национална телевизия е в кома в болница „ Пирогов “ съобщи през вчерашния ден нейната щерка. Лора прецизира, че комата е медикаментозна или изкуствена,
тъй че тя е планувана от лекарите
и не постоянно става дума за положението, което предшества гибелта. Медикаментозна кома е обратимо положение и лекарите извеждат пациента от нея чрез специфични лекарства. Медикаментозната кома е съществено положение и заради тази причина се ползва единствено в рискови случаи.
Обикновено се постанова при лица,
които са потърпевши доста тежко при произшествия и произшествия. Именно слагането им в медикаментозна кома е методът мозъкът да се възвърне самичък и да се оправи с провалите, които пораждат в по-късен стадий.

Мили фенове на почитателите на моята майка, написа Ви Лори, нейната щерка. Без да желая да Ви тормозя,
се постанова да Ви оповестя,
че тя изпадна в сложна житейска обстановка, която наложи незабавна интервенция и слагането ѝ в медикаментозна кома. Мама постоянно е вярвала, че българските са най-хубавите лекари и сме сигурни, че и този път е по този начин – мама се намира в ПИРОГОВ – при най-хубавите експерти в света. Нека с добра мисъл или дума
дружно да дадем поддръжка
на лекарите и сестрите от Спешния институт и да Ви помоля, също като нея, да вярвате, че положителното постоянно побеждава! Лори.

Десетки са мненията и реакциите под обявата, в които фенове и другари на Мира Добрева, споделят, че журналистката е мощна, ще се възвърне, и изпращат доста пожелания за скорошно излекуване.
Сред тях беше и тв водещата
доктор Неделя Щонова. „ Мира, Лори, милички. Какво знамение пристигна?! Дано Бог оказва помощ, прегръщам ви и вливам ви всичкия дух на здраве. Обич. Кураж. Вяра. Нашият Родопски дух е мощен и непреклонен! Мислено съм с вас и се апелирам “, написа красивата телевизионерка.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР