Преди да дойде успеха, е ред на тежката работа и

...
Преди да дойде успеха, е ред на тежката работа и
Коментари Харесай

6 успели и богати хора, които някога са живели в колите си

Преди да пристигна триумфа, е ред на тежката работа и от време на време на тежки тествания.
Оказва се, че доста от обичаните ни звезди в миналото са били толкоз небогати, че им се е налагало да живеят в коли или каравани. Ето шест такива истории.
Крис Прат , артист от " Джурасик свят " и " Повелителите на галактиката ", е живял във ван, когато е бил на 19 година Той си купува еднопосочен билет за Хаваи, където си намира работа, само че населява транспортното средство. Спомня си за този интервал по-скоро като за премеждие. Малко по-късно получава и първата си роля.
Режисьорът Джеймс Камерън живял в колата си и колкото да изкарвал що се касае за храна, до момента в който пишел сюжета за " Терминатор ". Продал правата единствено за 1 $, само че след това филмът печели 77 млн. $ доходи и Камерън най-накрая стабилизира финансовото си положение.
Комикът Джим Кери (на водещата снимка) напуснал учебно заведение и живял в бус със фамилията си. В един интервал даже разпънал палатка на моравата през къщата на сестра си. По думите му точно в тези сложни времена развил възприятието си за комизъм.
Кои са останалите трима - четете в Expert.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР