, преди да бъде асфалтирана, тъй като там ще бъде

...
, преди да бъде асфалтирана, тъй като там ще бъде
Коментари Харесай

Дупката на ул. Брезовска остава, за да не се хвърлят пари на вятъра

, преди да бъде асфалтирана, защото там ще бъде осъществена значима канализационна връзка, изясни за Plovdiv24.bg инж. Румен Лемберов – началник на Водния план.

Той разясни, че това е част от обектите по Водния план и мястото е оставено не асфалтирано, защото по план точно там ще бъде осъществена връзката сред канализацията на ул. " Брезовска " и ул. " Васил Левски “. Всъщност, канализацията на " Брезовска “ ще бъде включена в тази на " Васил Левски “, като връзката ще бъде осъществена навръх тази 1 кв.м. повърхност.

В момента мястото стои разкопано, тъй като нямало логичност да се асфалтира и след това отново да се разкопава, т.е. да се " хвърлят пари напразно “. Та, изчаква се да бъде направена улица " Васил Левски “, която към момента не е стартирана. Веднага, щом времето разрешава, ще стартира работа и по " Васил Левски “. Хората да имат поради обаче, че е зимен сезон и не всеки ден може да се работи.  

За тази дупка имало безчет сигнали и при районния кмет, а той, на собствен ред, е подавал няколко докладни при отрасловия зам.-кмет по казуса. Писмото на ядосани жители пристигна и в редакцията ни.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР