Преди член на Съвета за преглед на затворниците в Илинойс

...
Преди член на Съвета за преглед на затворниците в Илинойс
Коментари Харесай

Републиканският законодател от Илинойс предупреди борда, освободил предполагаемия убиец на момчето от Чикаго: „Повръща ми се в корема“

Преди член на Съвета за обзор на пандизчиите в Илинойс (PRB) да подаде оставка тази седмица след условно освобождение с дълга престъпна история умъртви момче и рани бременната му майка ден откакто беше освободен, републиканските законодатели подвигнаха паника за нея и други членове на панела, като споделиха, че процесът на назначение е бил политизиран.

LeAnn Miller напусна борда, откакто подписа освобождението на Crosetti Brand, 37, който излежаваше 16-годишна присъда за навлизане в дома и утежняващо нахлуване, когато беше освободен предварително. Бранд беше освободен на 12 март от поправителния център в Стейтвил с електронно наблюдаване.

На идната заран той нахлу в жилището на Латерия Смит в Чикаго и намушка смъртоносно сина й, 11-годишния Джейдън Пъркинс, до момента в който той се е притекъл на помощ на майка си, която също е била намушкана, сподели полицията.

Джейдън Пъркинс е бил намушкан до смърт (Helen C. Peirce School Of I...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР