Преди четири години фирма Джи Енд Джи-90 влиза във владение

...
Преди четири години фирма Джи Енд Джи-90 влиза във владение
Коментари Харесай

Върнаха къмпинг Каваци на семейство Баневи, те се опитват да влязат във владение


Преди четири години компания " Джи Енд Джи-90 " влиза във притежание на парцела, представяйки прелиминарен контракт за наем и продажба на къмпинга, подписан с компанията на семейство Баневи " Хелио-Тур-С " АД. В документите стои подписа на Евгения Банева, осведоми Канал 3.

Само преди месец областен арбитър обаче отсъди в интерес на Баневи и реши, че може да бъде позволено авансово осъществяване за влизане във притежание. Къмпинг Каваци обаче към този миг се стопанисва от трето лице, подписало контракт за наем, което няма общо със правосъдните борби на двете страни.

За да влезе във притежание на място със солидна защита дойде 78-годишната Мария Банева, майка на Николай Банев, който и към този миг продължава да е в софийския затвор. Припомняме, че Мария Банева остана на независимост против 10 хиляди лв. гаранция.

Евгения Банева, която беше освободена от ареста с цел да се лекува, не се появи на къмпинг Каваци. Очаква се тя да дойде в петък, с цел да влезе във притежание на парцела. До въвод през днешния ден обаче по този начин и не се доближи. Частен правосъден реализатор предизвести, че дава тридневен период на стопаните на морския терен.

Заради отправени словесни закани сред Мария Банева и свидетелки по делото Баневи, на място пристигнаха и представители на полицията. До намесата им обаче не се стигна. В същото време се чака бургаския областен съд да насрочи дело за по-нататъшното разглеждане на проблема.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР