Преди четири дни Цветан Иванов претърпява именно такъв инцидент –

...
Преди четири дни Цветан Иванов претърпява именно такъв инцидент –
Коментари Харесай

Нова схема: Крадат коли с пуснат двигател след лек удар

Преди четири дни Цветан Иванов претърпява точно подобен случай – ударят леко автомобила му откъм гърба. Спира, с цел да види какво става, само че не го гаси. И до момента в който чака КАТ, го заговарят двама мъже от другата кола. В същото време, до момента в който Иванов не гледа към него, возилото му е откраднато, заяви bTV.

"Предполагам, че е режисура ", разяснява пострадалият, който първо тръгнал след автомобила си, само че и след това се върнал и не разкрил непознатите мъже.

Цялата преживелица обаче е уловена от охранителни камери. Колата на Иванов в последна сметка бързо е открита – което е решителен фактор в откриването на откраднати коли цели, споделят служители на реда. Иначе нормално крадците съумяват да „ разфасоват” дадена кола единствено за два часа.

В зимните дни има и внезапен скок на кражбите на коли с включен мотор, до момента в който притежателите чистят колите си.

Всеки ден в страната изчезват по шест автомобила, половина от които – в София. Бандитите работят най-често в работни дни сред 2 и 6 часа сутринта. Най-предпочитани са колите от междинен клас - 10-12 годишни.

От полицията поучават да паркирате на осветено място и да поставите тревога на колата си. Изобщо всичко, което би забавило крадците, евентуално би ги отказало тъкмо от вашия автомобил, разясняват проверяващите.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР