Преди часове съдия Владислава Цариградска е получила заплаха. Това се

...
Преди часове съдия Владислава Цариградска е получила заплаха. Това се
Коментари Харесай

Преди часове съдия Цариградска е получила заплаха: Кажи на тая жена да се кротне!

Преди часове арбитър Владислава Цариградска е получила опасност. Това се е случило откакто тя даде изявление за Българска национална телевизия.

Цариградска чува страшните думи от обща позната, която имат с Веселин Иванов – началник на Дирекция „ Публична връзка “ към основна прокуратура.

„ Кажи на тая жена да се кротне “, гласяла опасността по неин адрес

„ Ако някой дръзне да насочи такива закани към арбитър, какво може да чакат жителите “, зададе съответния въпрос Цариградска

Вчера тя изясни, че Цариградска сподели, че буди подозрение, че началник на тази конструкция в прокуратурата е точно Иванов. Тя знае, че сходни закани са отправяни и към роф. Асена Сербезова Те са били във връзка взетите от нея ограничения по време на пандемията от COVID-19 от Веселин Иванов.

Рискове за Цариградска се появяват, откакто е разпитана за заканите и опитите над нея за принуждение на длъжностно лице да предприеме несъмнено деяние срещу волята му

Съдията се съмнява, че кабинетът ѝ в Луковит е бил подслушван.

„ Бюрото 6 месеца не можа да разбере в кой кабинет аз съм била и да извърши инспекция “, сподели тя. Кабинетите са били два. „ Вече би трябвало да приказваме за проблема „ 8-те нотариуса “. Това демонстрира какъв брой са преплетени сюжетите в единия и другия проблем. Най-вероятно има още доста забъркани хора и унищожени човешки ориси. Съдбата на Навални демонстрира същото – беше изпратен в затвор, където беше премахнат от арбитър. Подчиняването на съдии на мафиотски структури постоянно може да коства живота на хората “, изясни Цариградска.

Цариградска сега се придвижва с защита

Тя прикани сътрудниците си да стартират да приказват, както и публицистите да създадат същото и да бъдат почтени.

Както SafeNews писа арбитър Владислава Цариградска раздруса обществеността през днешния ден с покъртителни детайлности за ужаса, който е претърпяла от убития Мартин Божанов – Нотариуса

Цариградска е арбитър в районния съд в Луковит. Дело, по което работи, е причина да попадне в полезрението на Божанов. Пет години тя и фамилията ѝ живеят в боязън.

През октомври 2019 година арбитър Владислава Цариградска прочита погрешна информация за себе си. След това получава предизвестия посредством трети лица, че офанзивите ще продължат, в случай че не се откаже от едно дело. Тя не се съгласява. Така се среща с Мартин Божанов в правосъдната зала.

„ Когато изрично отхвърлих да се отведа, Мартин Божанов загуби надзор, демонстративно обърна тил, сподели, че в тоя съд повече няма да стъпи, с еднопосочни жестове ми показваше, че следва нещо друго след мене: „ Айде, побързай, че ми следва да подам документи “, потупвайки мястото на часовника, което го нямаше “, споделя Владислава Цариградска, арбитър в Окръжен съд – Плевен.

В залата остава единствено един от феновете на делото. Той е остарял прочут на арбитър Цариградска.

„ На висок звук, тъй че да бъде чут и извън, като да регистрира задачата, която му е дадена ми сподели: „ Нали знаеш какво ми се случи, нали знаеш, че бях в инвалидна количка “, споделя й той.

Източник: NOVA
Още вести четете в рубрика „ Крими&Темида “
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР