Преди броени дни с решение №548 на Министерския съвет кумецът

...
Преди броени дни с решение №548 на Министерския съвет кумецът
Коментари Харесай

Кабинетът даде на кумеца на Жоро Илиев плажа в Китен и още няколко по Южното Черноморие

Преди броени дни с решение №548 на Министерския съвет кумецът на боса на ВИС 2 Жоро Илиев - първият български ММА войник Борислав Желязков, получи за 10 години плажа Китен - юг. Според Капитал точно негова е компанията, която поема стопанисването на скъпата линия.Това провокира огромни безредици в курортното градче.

Малкият бизнес там е мощно обезпокоен от натиска на придошлите яки момчета, както се разбра на помирителна среща с посредничеството и персоналното наличие на общинския кмет ( Китен е ръководен от Приморско ) Димитър Германов. На бурно протеклата колекция "софиянците ", в това число самият концесионер персонално, са се хвърлили да бранят властта, само че не са могли да отговорят на въпросите на локалните настоятелен хора, нито да им подсигуряват успокоение за бизнеса и фамилиите им, както предава Странджа нюз. Софийската компания Атлиман 2 на Боби Манекена, както е ъндърграунд прозвището на бореца от класическия жанр в полутежка категория, получи и плажовете Дяволската река и южния на Приморско.

Заедно с Радо Слънцето, приятелският кръг към някогашния мъж на манекенката Маги Желязкова, на чиято женитба с гладиатора на Панорамата на Японския кумове бяха самите Жоро и Мая Илиеви, върти още четири от най-оборотните линии по южното Черноморие: Ахтопол, Несебър юг посредством Ауто фактор- ЕООД от 16.03.2018 година с концесия за 15 година, Созопол Харманите- концесия до 2019 година, посредством Ирида 71 ООД, и Поморие изток – концесия, която също изтича през 2019г., сочат локалните и националните медии. Китенският южен плаж е даден с държавното решение против 145 535 лева без Данък добавена стойност. Интересно е, компанията на Боби Манекена е била единствен претендент за концесията.

Местните хора шушукат, че предходният концесионер на плажа - Галя Топалова, известна като водач в превозваческия бизнес с компанията Етап Адрес и дъщерното й сдружение Додо Бийч, е била упорито "посъветвана " да стои настрани.

Борислав Желязков още през предишния век беше първият българин, който влезе в интернационалния ММА, като организира мачове в кървавия спорт на кръговете в Япония и Русия в разнообразни вериги и с изменчив триумф. Фаворит на Жоро Илиев, той се занимаваше и със заведения като известния в миналото бар Кимбо, близо до Попа в София, въртеше и видео- и тв бизнес. Последно влезе в медиите около пердах в комплекса Оазис, свързван с Брендо, където бе надвит, само че не на кръга, а в живота от руснаци, в случай че се има вяра на локалните средства за всеобща информация.

Напомняме, че Митьо Очите беше част от групировката ВИС по времето на Жоро Илиев.
На Черноморието и през днешния ден, както през 90-ге години на предишния век, господстват трупировките, а единственият въпрос е дали това се случва с безмълвната поддръжка, или с дейното подпомагане на българското държавно управление.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР