Преди броени дни риалити звездите от Един за друга обявиха

...
Преди броени дни риалити звездите от Един за друга обявиха
Коментари Харесай

Последни стъпки към голямата мечта: Тина и Миро от "Един за друг" показаха готовия си дом

Преди броени дни риалити звездите от " Един за друга " оповестиха новината, че най-сетне са се сдобили със личен дом в Англия, където живеят от дълги години, с цел да изкарват по-добри приходи, с които да осъществен тъкмо тази тяхна огромна фантазия. Първоначалните проекти бяха за къща в България, само че очевидно фамилията е решило да остане там.

Виж още: Като две капки вода: Мани от „ Игри на волята “ стана двойничка на международна звезда в спорта

Финалистите в фамилното шоу споделиха, че са събирали към 2 години средства, с цел да се снабдят най-после с този толкоз желан парцел. Разочарованието несъмнено не е било малко, защото им се е наложило да минат през много компликации и в дългото търсене на подобаващ за тях парцел.

Виж още: Специален ден в живота на Лидия: Певицата отдаде респект на обичано създание

E, очевидно ремонтните дейностни във Англия вървят много по-бързо, в сравнение с наша земя. В сторита Тина показа фрагменти от интериора на стаите, в които ще се шири и техния домакински любим.

Виж още: Класа, разкош и благоденствие: Джино Бианкалана сподели дома си

Преди повече от година Тина и Миро подвигнаха луксозна и доста обилна сватва в България. На събитието участваха едни от най-близките на двойката, а измежду гостите бяха и участници от " Един за различен ". Все още всички дамите приказват за прелестната рокля на Тина - има за какво още дълго да се върти в устите на хората.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР