Преди броени дни Приянка Чопра Джонас направи своя моден дебют

...
Преди броени дни Приянка Чопра Джонас направи своя моден дебют
Коментари Харесай

Приянка Чопра и Ник Джонас най-накрая показаха дъщеря си

Преди броени дни Приянка Чопра Джонас направи своя фешън дебют с дребното си момиченце. 40-годишната актриса е звездата на корицата на февруарския брой на Vogue Англия, а щерка й Малти се причислява към майка си за една от фотосите в списанието.

Малти е покрай гърдите на майка си. Естествено и с тил към камерата, до момента в който Приянка лежи на земята в алена миди рокля.

Всъщност Приянка Чопра и Ник Джонас доста ревностно пазят Малти Мари от светлината на прожекторите. И в случай че дребната се появява на фотоси (в обществените мрежи или на страниците на списание), нормално родителите се стараят лицето ѝ да не се вижда. Досега.
 Снимка 604513
Източник: GettyImages

Защото Приянка Чопра Джонас и Ник Джонас публично показаха дребното си момиченце на света. За задачата избраха доста специфичен мотив. 40-годишната звезда придружи брачна половинка си на събитие, на което Jonas Brothers бяха удостоени със звезда на Холивудската алея на славата, пишат от People.
 Снимка 604511
Източник: GettyImages

В скута на Приянка обаче е и щерка ѝ Малти Мари, която отпразнува първия си рожден ден по-рано този месец. Бебето беше облечено в кафяво облекло от туид от две елементи с бяла тениска изпод, с очарователна бяла панделка на главата. В благодарствената си тирада 30-годишният Джонас не пропусна да спомене както жена си, по този начин и щерка си.
 Снимка 604512
Източник: GettyImages

" За моята красива брачна половинка. Ти си спокойствието в лудостта, скалата в бурята и аз обичам да съм женен за теб. Това е най-големият подарък. Обичам да бъда родител с теб, тъй че Малти Мари ", споделя той и прави пауза, с цел да добави " Здравей, скъпа. Нямам самообладание да дойда тук с теб след 15 години и да те засрамя пред приятелите ти. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР