Преди броени дни премиерът акад. Николай Денков изведе съпругата си

...
Преди броени дни премиерът акад. Николай Денков изведе съпругата си
Коментари Харесай

Премиерът Денков изведе жена си на разходка в парка

Преди броени дни министър председателят акад. Николай Денков изведе брачната половинка си проф. Славка Чолакова на разходка в Южния парк.

 

Въпреки влажното време двойката се разходили по алеите, защитавани дискретно от двама охранители. Единият от тях вървял паралелно с премиерското семейство, до момента в който другият изоставал преднамерено с няколко метра и непрекъснато се оглеждал в близост, както е по протокол.

Човек от службата разкрива, че министър председателят нищо не може да направи – НСО са длъжни да го пазят, даже и той да не желае.

 

Макар да нямало кой знае какъв брой хора в парка, никой не се спрял да поговори с премиера и брачната половинка му. Това ненапълно е обяснимо като се има поради относително ранния част и не изключително приятната метеорологична конюнктура.

Обикновено по това време посетителите в парка са единствено родители, разхождащи децата си, стопани, извели кучетата си, както и малцината спортуващи.

 

По неофициална традиция в съботната заран течал и следващият маратон. И въпреки тичащата група също да била рехава, и от там никой не се отскубнал, с желанието да прекъсне разходката на премиера и брачната половинка му.

Автор: Уикенд

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР