Преди броени дни, Поли Канабис пристигна специално от Дубай, за

...
Преди броени дни, Поли Канабис пристигна специално от Дубай, за
Коментари Харесай

Цвети Разложка короняса Поли Канабис с титлата Lady Universe 2021

Преди броени дни, Поли Канабис дойде особено от Дубай, с цел да участва на коронясването си на състезанието Lady Universe 2021.

Моделката с 1 000 000 почитатели в обществената мрежа Instagram, бе посрещната на летището в София с красива лимузина, наподобяваща колесница от приказките, обезпечена от „ Limos BG “. На посрещането участва собственичката на състезанието Цвети Разложка, както и PR-ът и продуцент Християн Гьошев.

Поли Канабис бе настанена в столичния хотел „ Маринела “, в който съумя да си почине и да съчетае потребното с приятното. Красавицата снима фотосесия с роклите на известният дизайнер Стоян Радичев. Но какво е една дама без бижута? Разбира се, от „ GOTO Jewellery and Diamonds “ тя получи прелестни дарове, откакто осъществя фотосесия с тях. Ангажиментите на Поли Канабис с българските марки не свършват до тук, тъй като тя снима извънредна фотосесия и с рокля на Valdini Couture. За да бъде съвършена визията на Поли Канабис, за косите ѝ се погрижиха от „ V&A Glamour Beauty Salon.

Подаръци за Поли Канабис имаше и от козметичен бранд номер едно в България, а точно „ REFAN “, които я зарадваха с голям подаръчен комплект.
Разбира се, откакто свърши с професионалните си задължения, Поли Канабис се отдаде на шопинг в столичен мол, откъдето закупи и страхотни екипи на марката „ Pause Jeans “.

Собственичката на състезанието и PR-ът Християн Гьошев благодарят откровено на лимузини „ Limos BG “, на ресторант „ Розе “, на бижута „ GOTO JEWELLERY AND DIAMONDS “, на салон за хубост „ V&A Glamour Beauty Salon “, на козметична и парфюмерийна компания „ REFAN “, както и не на последно място на водещият български бранд „ Pause Jeans “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР