Преди броени дни от Китай се завърнаха малките таланти от

...
Преди броени дни от Китай се завърнаха малките таланти от
Коментари Харесай

Две българчета представиха достойно страната ни

 Преди броени дни от Китай се завърнаха дребните гении от Несебър Алекс и Паола Йорданови. Двете деца взеха присъединяване във международния край C Plan:Kids Supermodels 2019, който се организира в китайския град Суджоу, наоколо до Шанхай. След предварителна селекция до състезанието бяха позволени 120 деца от 23 страни, на възраст от 5 до 15 години, разграничени в 4 възрастови групи. Двете българчета получиха покана да показват страната ни още през януари персонално от съ-организаторката на състезанието госпожа Кристин Хуанг.

Самият конкурс се организира в три дни. Първият ден участниците имаха фотосесии с национални костюми в градския музей. Там децата станаха атракция за посетителите, които с интерес следяха снимачния развой и не пропуснаха да се снимат с дребните модели. Последваха фотосесии навън с публични дрехи.

През втория ден дребните модели имаха фотосесии в студио с дизайнерски облекла на марката Fairwhale Kids. Българчетата впечатлиха дизайнерката с сексапил и професионализъм и тя ги помоли да снимат с по три тоалета (останалите участници снимаха с един тоалет). Вечерта се организира и най-забавната част от състезанието - замяна на дарове - всеки участник беше подготвил дребни сувенири от своята страна.

Третият ден стартира с конкурсна стратегия за гении, където Паола Йорданова извърши песента на Маргарита Хранова “Далечна ария " и получи целувки от журито. Алекс и Паола изтанцуваха и атрактивния си танц Can’t touch this, за който получиха доста поздравления.

Вечерта се организира огромният край в Суджоу Гранд Шопинг Център. Участниците дефилираха с екипи на компанията уредник на състезанието, с бански,национални костюми и дизайнерски облекла, които получиха на място.

Последва награждаване. Паола Йорданова стана победител в номинация Талант за категория Мини всред 40 участници и получи тапия и статуетка Най-добър гений. Алекс завоюва сребърен орден в категория Little.За своето показване като модели на подиума Паола получи сребърна премия, а Алекс-бронзов орден.Като награди децата получиха и дизайнерски тоалети.

Алекс и Паола Йорданови имаха достойнството да се състезават с най-хубавите деца модели от целия свят на сцена от подобен висок сан. Получиха покана за присъединяване в конкурс в Унгария.

Въпреки компликациите като климат, храна, часова разлика, натоварената конкурсна стратегия, двете българчета показаха почтено страната ни. Децата откриха нови другари от целия свят и се забавляваха доста. Натрупаха опит,а да завоюват беше черешката на тортата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР