Преди броени дни основателят на форума Webit Д-р. Пламен Русев

...
Преди броени дни основателят на форума Webit Д-р. Пламен Русев
Коментари Харесай

Webit Investment Network

Преди броени дни създателят на форума Webit Д-р. Пламен Русев разгласи основаването на IPO (първично обществено предлагане), което ще се състои на БФБ на 6 юни 2022 с абревиатура WIN (Webit Investment Network)

Повече информация може да видите на:  (www.webit.network)

Компанията WIN е особено учредена, с цел да придобива дялове от започващи бизнеси - финалистите на програмата за започващи бизнеси Webit Founders Games. WIN дава опция на всеки един човек да влага в бъдещите Гугъл, Amazon, SpaceX, Apple.

„ Това което ние сътворяваме в този момент, е новаторски метод към бъдещето, с други думи сътворяваме едно ново бъдеще ”, изясни Пламен Русев, вложител и бизнесмен.

До този миг декларираната сума, единствено от записалите се от уеб страницата е 4`846`360. По закон, Win може да алокира не повече от 5 887 999. Webit Investment Network (WIN) ще се даде опция на всеки човек да влага в започващи, софтуерни бизнеси с огромен капацитет. До 6 юни всеки има право да съобщи даже и 10 акции от 10,5 лева и да стане част от световния план и да получи стопански интерес от триумфа на Webit и WIN.

Остават още 5 дни до IPO-то на 6 юни 2022. Ако желаете да заявите покупка на акции от WIN, може да го извършите на този линк:

На 28 юни в София Tех Парк ще се организира лятното издание на Webit Impact Forum. Посланието на форума е " Инвестирай бъдещето си " като измежду тематиките са “отговорните финанси ”, ESG и устойчиви бизнес решения, нововъведения в опазването на здравето, финансите, превоза и доста други.

Станете част от най-мащабния конгрес за нововъведения и технологии, където ще се срещнете с целия бизнес хайлайф на България, иноватори, вложители, политици и стотици интернационалните посетители и  от целия свят.

Част от Webit е и най-голямото в света съревнование за започващи компании Founders Games, за което годишно аплайват над 4000 стартъпа от целия свят, които се правят оценка от интернационално жури от топ вложители в разнообразни вертикали. Общият награден фонд на надпреварата за тази година е 6 млн. $ - нещо невиждано до този миг и с капацитет да се разраства още повече в идващите си издания.

Не пропускайте опцията да станете част от това световно събитие! Посетете уеб страницата ни и резервирайте своето присъединяване в този момент:

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР