Преди броени дни Марешка Глущук се завърна от Русия. Моделът

...
Преди броени дни Марешка Глущук се завърна от Русия. Моделът
Коментари Харесай

Модел се снима с истински мечок в Русия

Преди броени дни Марешка Глущук се завърна от Русия. Моделът взе присъединяване в поредност от седем тематични професионални фотосесии с едни от най-известните фотографи в страната. „ Две седмици снимахме неуморно на разнообразни местоположения в Москава и Подмосковието “, споделя Марешка.

Тя отпътува за далечна Русия по поканата на известния съветски фотограф Ирина Морозова, която харесала българската с чеченски генезис в Инстаграм канала и. Впечатлена от моделката, Морозова я кани на неповторима фотосесия с мечок, с която през май да изгрее на корицата на едно от известните съветски списания. „ Снимахме в гора, покрай Москва “, споделя Марешка. Моделът споделя и секрети от кухнята на снимачната площадка, на която си партнира не с какъв да е, а с голям, 250 кг. мечок Стьопа.

Марешка споделя, че по време на фотосите са участвали и стопаните на 26-годишния мечок, които непрекъснато са давали насоки, по какъв начин да се държи с него. „ Стьопа е отгледан от хора и е доста деликатен и спокоен, само че все пак е мечок и имаше особености, за които се постановяваше да внимавам “, споделя Марешка. Тя споделя, че непрекъснато е трябвало да хранят животинката, с цел да бъде спокойна и благоразположена към снимачния развой.
„ Много обича вишни и риба, по тази причина непрекъснато му давах да похапва от обичаните си храни, само че трябваше да внимавам ръката ми да не попадне в устата му и по неточност да я обърка за храна. Не биваше да се дръзвам в лицето му и да го виждам в очите, тъй като това са жестове, които могат съществено да подразнят мечока “.

Въпреки, че Стьопа е спокоен и с дълга кариера в киното в Русия, несъмнено, не липсват и моменти, в който Марешка изтръпва от смут в прегръдките му. „ По време на фотосесията снимахме фрагменти, легнали на земята. Явно, шишарките, върху които лежеше Стьопа му създаваха дискомфорт и той непрекъснато се опитваше да повдигне лапата си, която за фрагмента трябваше да е върху мен, като че ли ме е прегърнал. Но всяко повдигане на лапата му с близо 10-сантиметрови нокти беше рисково за мен и трябваше деликатно да връщам лапата му назад “, споделя Марешка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР