Преди броени дни мъж на име Станислав Александров – Стас

...
Преди броени дни мъж на име Станислав Александров – Стас
Коментари Харесай

Има ли доведен син Сашка Васева?

Преди броени дни мъж на име Станислав Александров – Стас стартира да дава изявленията и да приказва за Сашка Васева, представяйки се, че й е доведен наследник. Близки другари на ретро фолк звездата обаче отхвърлят изпълнителката на "Не мога да те не помни, Георги " да е отгледала въпросния Стас. "Аз съм другарка на Сашка и за първи път слушам за момчето. Никога не ми се споменавала за него, а се познаваме повече от 30 години. Най-вероятно си прави реклама с нейното име ", разясниха пред Lupa.bg близки до борещата се за живота певица.



Източници допълниха, че най-вероятно Стас е израснал в дома за сираци в Дупница, където Сашка постоянно ходеше и правеше дарения, преди да бъде закрит. Васева и Стас несъмнено се познават от там, само че е много пресилено да се каже, че певицата го е отгледала или й е доведен наследник. Приятели на изпълнителката отхвърлиха да има противозаконни деца и ни увериха, че е раждала единствено от мъжа си Христо, който е огромната обич.

"Преди да бъде закрит домът за сираци Сашка постоянно носеше храна, памперси и облекла. Децата, които живееха там доста я обичаха и я почитат и до през днешния ден, тъй като им е пособия доста пъти, в никакъв случай не е отказала нищо, само че въпреки всичко не може да се каже, че всички са й доведени деца ", описват съграждани на русата хала.

Припомняме, че въпросният Станислав Александров упрекна брачна половинка на певицата – Христо Бакърджиев в операция и неистина. „ Десетки реализатори от фолк гилдията са афектирани след едно от последните изявления на господин Бакърджиев. Там той сподели, че никой от фолк гилдията не е съпричастен и не желае да помогне. На 26 и 27 ноември към 20-30 реализатори трябваше да създадат два благотворителни концерта. Извинявам се на уредника, че е вложил старания и средства, само че изпълнителите са отсрочили концертите, макар огромния интерес. Концертите са анулирани, защото уредниците 10 дни изискват експертиза с диагнозата и на тази база да се създадат концертите. Не са получили диагнозата и оттова се породиха подозрения и клюки по какъв начин стоят нещата “ – съобщи Стас в предаването на Крум Савов.



Станислав Александров се ядосва, че няма допир до банковата сметка на Сашка и поради това упрекна брачна половинка й в неистина. Съграждани на Дупнишката Мадона настояват, че Бакърджиев не би си разрешил да лъже и да събира пари за себе си, без да са нужни за лекуването на брачната половинка му. Според Станислав, лекарите и в България са имали опцията да образуват у нас задграничен екип, само че мъжът на певицата не бил склонен. "Ето обади ми се Ивана, която сподели, че ще откри хора, които да извършат интервенцията гратис или с фрапантно по-ниска сума от тази в Германия. Депутати и министри желаят също да оказват помощ, само че желаят Сашка да се прибере в България и тук да я оперират ", твърди Станислав.

"Няма да му давам отговор на нападките ", сподели от своя страна Христо Бакърджиев и посочи, че с момчето се е виждал два-три пъти в живота си и е изумен, че го упреква в операция и неистина за интервенцията.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР