Преди броени дни хиляди студенти приеха поздравления за 8 декември.

...
Преди броени дни хиляди студенти приеха поздравления за 8 декември.
Коментари Харесай

Умни главици: Филева и Джуджи се дипломираха в пандемията, Гущерова учи за юрист, Тита се стяга за изпити

 Преди броени дни хиляди студенти одобриха поздравления за 8 декември. Най-много честитки в уеб пространството се появиха за Михаела Маринова и Христина Христова Тита. Вили Марковска пък разкри, че може да бъде наричана студентка.  Затова, че още веднъж ще прекрачи прага на университета, заяви самата тя в обществените мрежи. На 33 години актрисата ще учи логика на психиката - постоянно образование. Звездата счита че в никакъв случай не е късно за учене.

Преди години водещата Деляна Маринова-Джуджи подобно на Вили предизвика любознанието измежду почитателите с новината, че още веднъж ще се отдаде на книги, мемоари и  изпити. През 2020 година чаровницата се похвали с добра вест. Тя към този момент е магистър. Дори разгласява копие на дипломата си. Специалността и е " Мениджмънт в екранните изкуства “.

Михаела Филева също съумя да приключи магистратурата си в Музикалната академия. " От цялата корона обстановка, съумях да извлека едно хубаво нещо - открих време да завърша магистратурата си в Музикалната академия “,  сподели в Инстаграм тя.

Михаела Маринова пък учи " Музикално-сценична постановка “. Тазгодишния 8 декември я предизвика да разкрие, че в университета е срещнала най-хубавата си другарка.

Интересен факт е, че певиците Кали и Райна са професионални психоложки от фолк гилдията.  Райна стартирала доста сполучливо университетския си живот, до момента в който не пристигнало време да се дипломира. Изпълнителката дълго отлагало огромната крачка, само че в последна сметка сграбчи тапия по логика на психиката от Нов български университет. Кали признава, че обича да учи макар че отглежда тримата си синове и върви по участия. Тя приключи бакалавърска степен по философия, след което се снабди и с магистратура по логика на психиката.

Тита учи компетентност " Управление на бизнеса и предприемачеството “.  През 2018 година, която е призната, русокосата красавица показа, че е призната по първо предпочитание, а не е била отрязана както гласяха слуховете.

Плеймейтката Светлана Гущерова се е възползвала от свободното си време. Тя е майка на две деца, само че  грижите за тях очевидно не са прекомерни за нея по тази причина някогашната брадърка е решила да сложи ново начало в живота си и е записала да учи за правист.

Носителката на влиятелния приз " Мис свят “ Вероника Стефанова е приключила " политология ". " Ще се веселя след години, когато приключа всички пътувания и изяви към специалността ми, да се развия съгласно образованието си ",  разяснява миската.

Ася Капчикова е изследвала дебрите на философията в Софийския университет. Красавицата признава, че в никакъв случай не е обмисляла се занимава с това.  Имала доктрина и процедура, даже е преподавал в едно учебно заведение като студентка.

Маги Бадер е приключила осведомителни технологии  и твърди, че към момента е добре с компютрите. Златка Димитрова позната и като Черната Златка е приключила " Икономика “. Катрин Вачева пък има висше обучение със компетентност " Бизнес администрация “. Фолк певицатаДжена изненада почитателите си като им призна, че от три години учи " Криминалистика “.

Певицата Цвети Радойчева е приключила Музикалната академия " Панчо Владигеров “ със компетентност поп и джаз пеене. Още от първи курс пее в столичен пиано бар и постоянно на осми декември е била на работа до момента в който следва.

Ексцентричната дизайнерка Mегз и Джулиана Гани са измежду най обсъжданите академични преподавателки.  Миглена Каканашева се похвали първо във Facebook, че се изявява като учител в Югозападния университет " Неофит Рилски “ в Благоевград. Лекции по мода и здраве изнасяше и Гани. Тя преподаваше в частното " Висше учебно заведение по агробизнес и развиване на районите “ в Пловдив, писа  " Телеграф “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР