Преди броени дни Гала разбуни духовете, като показа, че се

...
Преди броени дни Гала разбуни духовете, като показа, че се
Коментари Харесай

Стефан на Гала се пече без гащи

Преди броени дни Гала разбуни духовете , като сподели, че се пече без горнище на банския си на Малдивите. Видеото бе снимано от половинката й Стефан, който също побърза да показва, че няма никакви задръжки, видя HotArena .

Стефан разгласява фотография от първокласния комплекс, в който отмарят двамата с водещата. Потопен до кръста във водата, той недвусмислено сподели, че е е гол, като развя гащите си в едната си ръка. И добави посланието " Ами в случай че се изправя... ".

Очевидно двойката е почитателка на нудизма, само че на Малдивите той е изрично неразрешен и провинилите се се санкционират с тлъсти санкции. 

Гала и 11 години по-младият й мъж не за първи път се демонстрират както майка ги е родила. Още през 2007 русокоската захвърли облеклата и се появи както майка я е родила на корицата на известно мъжко списание.

Благодарение на новата й фотография пък всички схванаха, че тя е лягала под ножа, защото бюстът й е очевидно по-набъбнал. Миналата зима пък тя и Стефан се демонстрираха голи в назад във времето по време на почивката им в Банско. 

Тогава те изскочиха от сауната, хвърлиха хавлиите и се проснаха по стомах в снега. Засрамени от жлъчните мнения, те обясниха, че вършат процедурата, с цел да се " каляват ". Наскоро и щерката на Гала - Мари, се разхвърля дибидюс, а майка й я отбрани, обяснявайки, че няма нищо неприятно в еротиката, предават от Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР