Преди броени дни фолк дивата Рени отпразнува поредния си рожден

...
Преди броени дни фолк дивата Рени отпразнува поредния си рожден
Коментари Харесай

Фолк дивата Рени: Няма да простя на съпруга ми, че настрои големия син срещу мен

Преди броени дни фолк дивата Рени отпразнува следващия си рожден ден. Споделя, че празникът е минал в стеснен другарски кръг.

 

Връщайки се обратно във времето си спомня, че първите си пари изкарала в Норвегия и от там си купила касетофон „ Хитачи “. Бил двукасетъчен и елементарно можели да се вършат записи.

 

Въпреки всички любовни тествания, през които мина с някогашния си брачен партньор, към момента е уверена, че любовта е движещата мощ на планетата и в случай че спрем да имаме вяра в нея след раздялата, това би довело до цялостен провал. Убедена е, че един ден всичко на този свят се връща. Това, което в никакъв случай няма да елементарни на някогашния си брачен партньор е, че не са съумели да запазят естествената връзка, най-малко поради децата им.

Най-лошото е, че настроил огромния наследник против нея, защото не съумял да се помири, че не е могъл да я пречупи.

 

Понякога Борис въпреки всичко благоволява да се появи в дома й, само че държанието му по отношение на нея е нападателно, а от време на време даже и вулгарно. За нея обаче той постоянно ще си остане слънчево и нехайно дете. Моли се само той да е добре и Бог да му оказва помощ.

 

Многократно е неволи поради наивността и добротата й, само че това не я е трансформирало. Старае се обаче да се пази повече и е стеснила много кръга си с познати и другари.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Рени певица развод деца бивш съпруг
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР