Преди броени дни BMW за първи път показа серийно М3

...
Преди броени дни BMW за първи път показа серийно М3
Коментари Харесай

BMW пуска още едно М комби?

Преди броени дни BMW за първи път сподели серийно М3 в осъществяване комби, а в този момент в интернет пространството се появи информация, че германците може да пуснат още едно комби с означението М. Новината идва от форума Bimmer Post и по-конкретно от консуматор с псевдонима ynguldyn, който през годините е разкривал няколко модела на марката, преди те да бъдат пуснати в произвеждане.
`BMW

Според него през 2024 година ще забележим нов модел с кодовото обозначение G99, което ще дава отговор за комби версията на BMW M5. То ще се създава дружно с BMW M5 G90, седанът, който ще наследи актуалното потомство на спортната лимузина. Разбира се, новината към момента не е доказана от BMW все още, само че не е изключено и това да се случи в околните дни.
`BMW

Ако това е правилно, то спортното комби ще се задвижва от 4.4-литров бензинов мотор, дружно с електромотори. Очакванията са мощността да доближава 700 конски сили или даже повече, а оптималният въртящ миг да бъде към 1000 нютон метра. Задвижването се чака да бъде излъчено към четирите колела, а автоматизирана трансмисия да се грижи за промяната на предавките.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР