Преди броени дни Андреа с половин уста призна, че има

...
Преди броени дни Андреа с половин уста призна, че има
Коментари Харесай

Андреа неволно показа новия си мъж

Преди броени дни Андреа с половин уста призна, че има нов мъж в живота си. След скандалната разлъка с Кубрат Пулев тя за първи път приказва за неговия заместител.

А Андреа без да желае разкри кой е той. Тайният господин се появи на нейно стори в Инстаграм и истината лъсна.

Съвсем неотдавна Андреа пусна бомбата, че някогашният ѝ - боксьорът Кубрат Пулев, има извънбрачно дете на няколко месеца, само че той към момента не е коментирал нищо тематиката.

През последните месеци Андреа не споделя доста за персоналния си живот, а единствено пуска провокативни фотоси една след друга, с които се пробва да грабне вниманието към себе си, написа Шоу Блиц.



През уикенда чалга фурията отдели малко време да отговори на въпроси от почитателите, а най-пикантното от всичко се сподели фактът, че русокоската има човек до себе си и е доста влюбена в него. При последните ѝ работни пътувания тя пусна фотоси с големи букети от рози. Явно към този момент знаем от по кое време са тези изненади.

Мъжът най-сетне е оголен в стори от остров Крит, на което в отражението на очилата ѝ се вижда мъж, който първо се разхожда в хотелската ѝ стая, а по-късно стои на дивана до нея. Е, към този момент ни е ясно – в действителност има мъж до Андреа, само че за какъв брой ли време ще успее да го скрие?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР