Преди броени дни Алехандро Коломар отнася глоба за това, че

...
Преди броени дни Алехандро Коломар отнася глоба за това, че
Коментари Харесай

Когато съдът ти разреши да се разхождаш гол по улиците

Преди броени дни Алехандро Коломар отнася санкция за това, че се разхожда единствено по туристически обувки по улиците на Алдая, Валенсия. Испанецът обаче не счита, че нарушава закона.

Тъй като го упрекват в неприличен ексхибиционизъм и съгласно речника това допуска полово желание, той взема решение да се отбрани, тъй като е сигурен, че държанието му няма нищо общо с това. Алехандро просто обича голотата и няма никакви задни мисли. Прави го от 2020 година и го намира за доста освобождаващо.

Затова и взема решение да апелира наложените му наказания. В деня на делото Алехадро даже се пробва да влезе в съда чисто гол, но все отново е помолен да си облече някаква дреха. По време на процеса Коломар упорства, че санкциите в действителност нарушават правото му на идеологическа независимост. И съдът се съгласява с него, като дава позволението си на 29-годишния мъж да се разхожда гол по улиците. 

Ексхибиционизмът е изцяло легален в Испания от 1988 г. Това значи, че всеки може да се разхожда без облекла по улиците, без да бъде задържан. Има обаче райони, измежду които попадат Валенсия и Барселона, които са приели свои лични правила и закони за контролиране на нудизма.

В Барселона наприемр са много строги, изключително за хора, които желаят да се събличат надалеч от плажа. Съдът обаче припомня, че Алдая, въпреки да е в района на Валенсия, няма закон, който не разрешава нудизма. Това е и повода да бъде анулирана санкцията на голия Алехандро Коломар, разкриват от Reuters.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР