Преди броени часове водещата съобщи във фейсбук профила си любопитен

...
Преди броени часове водещата съобщи във фейсбук профила си любопитен
Коментари Харесай

Голяма промяна за Нели: Напуска ли „Търси се“?

Преди броени часове водещата заяви във фейсбук профила си любопитен пост. Той предизвика за негативно време лавина от мнения.

" Скъпи другари, следва ми нещо ново! Голямо. Изстрадано. Платено с доста персонални рецесии, компликации, израстване, духовно рационализиране, нов опит и нови срещи. Нещо мое си, за което се приготвям, мисля си цялостен живот! Ще се роди моето второ професионално дете, в което влагам цялата си душа, сила и насъбран опит. "

Новият план на Нели е обвързван с нейните съвещания. Не е ясно дали ще продължи да води „ Търси се “. Двете с Меги водят от години предаването по bTV.

" Пашкулът даже не подозира в каква красива пеперуда ще се трансформира напълно скоро ", написа водещата, а приятелите й честитят новата концепция.

Двете водещи се срещат на кастинг в първата българска интернет телевизия. Вече 15 години са в  ефира на bTV. Споделят, че първоначално са хвърляли цялата  си   сила в предаването. Вършат работата си с голямо любознание към гостите си. Най-трудният посетител е този, който не желае да разкрие душата си пред камерата.

„ Има хора, които идват с маските си и ние колкото и да се стараем и колкото и старания да поставяме, не съумяваме да стигнем до сърцевината им. Хубавото е, че такива посетители към този момент съвсем не гостуват при нас, тъй като с годините хората знаят къде идват и са подготвени на това признание. “ – споделя Нели.

Изтпочник:  blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР