Преди броени часове Радина Кърджилова качи три снимки в Instagram,

...
Преди броени часове Радина Кърджилова качи три снимки в Instagram,
Коментари Харесай

Радина Кърджилова - напълно естествена

Преди броени часове Радина Кърджилова качи три фотоси в Instagram, на които е изцяло естествена - без грим и прилежна прическа. Красивата актриса театралничи с дребния си наследник Йоан, на 23 март 2021.

" Най-пълноценното време. Нашето време дружно ", написа обичаната на Деян Донков.

Изглежда, че те са на отмора, само че към момента пазят в загадка къде тъкмо се намират.

Преди време 35-годишната Радина показа, че не крие възрастта си, само че поставя постоянни грижи за лицето си.

" Никога не съм крила годините си (няма и да ги крия), несъмнено има неща, които не одобрявам в себе си, виждам да се одобрявам такава, каквато съм с всичките ми дефекти, само че с времето от ден на ден започнах да се грижа за кожата на лицето си. "

Ето какво написа тя преди няколко месеца по отношение на тялото ѝ след появяването на втория ѝ наследник : " Love your body. Много от Вас ме питат по какъв начин съумях да възвърна килограмите си след раждането на Йоан. Отговорът е към момента не съм във формата, в която се одобрявам. Но защото съм минала през доста диети, фрапантни отслабвания през годините, които ми донесоха доста негативи, както в здравословен, по този начин и в професионален проект, в този момент знам, нещата лека бавно ще си дойдат на мястото. Да, имам стомах, да имам целулит, само че внимавам какво хапвам, пия доста вода, към момента кърмя, виждам повече да се движа. Харесвате се, обичайте се. Малко са хората, които същински ще ви споделят истината в очите, а доста са от тези, които ще я премълчават. Ние сме съвършени сами по себе си, ние сме образец и би трябвало да бъдем ДОБЪР образец за младите. "

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР