Преди броени часове Чанинг Тейтъм обяви, че се развежда със

...
Преди броени часове Чанинг Тейтъм обяви, че се развежда със
Коментари Харесай

Най-желаният мъж в Холивуд се развежда: Чанинг Тейтъм вече е сам

Преди броени часове Чанинг Тейтъм разгласи, че се развежда със брачната половинка си Джена Дюан. Двойката беше ентусиазъм за мнозина, само че техният романс завършва след 8 години брак.

Чанинг разгласява изказване в профилите си в обществените мрежи, в което споделя, че няма съответна причина или скандал посред им, а решението са взели дружно като най-хубави другари. Актьорът обясни, че те към момента се обичат ужасно доста, само че животът ги е повел в тази посока.

"Ние взехме решение да се разделим с почитание и обич между тях. Влюбихме се бясно преди 8 години и преживяхме едно магическо премеждие дружно. Нищо не се е трансформирало в метода, по който се обичаме, само че любовта е красиво премеждие, което ни води в разнообразни направления към този момент. "

Чанинг и Джена се срещат на снимачната площадка на "В ритъма на танца ", в който играха влюбена двойка. Нещата от екрана обаче се придвижиха и в персоналния им живот. Те се ожениха през 2009, а 4 години по-късно през 2013 се роди първото им и само дете - момиченцето Евърли.

Ето и цялото изказване от актьорите:


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР