Преди 73-годишната руска певица Алла Пугачова да има време да

...
Преди 73-годишната руска певица Алла Пугачова да има време да
Коментари Харесай

Алла Пугачова се оказа собственик на израелски паспорт СНИМКА

Преди 73-годишната съветска певица Алла Пугачова да има време да напусне родината си и да отлети за Израел с децата си и без противоположен билет, в мрежата се появи фотография на нейния израелски паспорт. Снимката беше разпространена от Telegraph, чиито публицисти настояват, че достоверността на паспорта им е доказана от източници измежду израелските гранични чиновници.

Алла Борисовна получила документа през май тази година и той е годен една година, което е обичайната процедура за репатрираните. Съдейки по фотографията, Пугачева има даркън. Това е непрекъснат израелски паспорт. Можете да кандидатствате за Darkon още три месеца след приемане на израелско поданство. Първият даркън е годен единствено за една година. Ако през годината по-късно събитие човек живее в Израел повече от 75% от времето, идващият наследник паспорт се издава за пет години.


Израелските граничари потвърдиха достоверността на документа  Снимка: Телеграф

Слуховете, че Алла Пугачова е получила израелско поданство, се носят повече от месец, само че едвам в този момент се появиха първите доказателства за това.

След началото на съветската инвазия в Украйна, Алла Пугачова и нейният брачен партньор Максим Галкин показаха своята позиция , като осъдиха дейностите на съветските управляващи. Съпругът на певицата не се опасява да каже истината за същинското положение на нещата, подлага на критика управляващите и пропагандистите, за което получи наказателно произвеждане в родината си.

Заедно с децата двойката отлетя за Израел, където по-късно Галкин направи доста сполучливо турне с нова стратегия, част от парите от която трансферира в помощ на украинците, наранени от войната. Появи се и информация, че Пугачова е купила имот на гробище в Израел.

В края на август примата и децата й се върнаха в Русия. Тя трябваше да се сблъска с обиди за позицията си, само че не остана безмълвна, отговаряйки на пропагандисти и други критици. Освен това Пугачева изиска да бъде включена в листата на задграничните сътрудници, където съпругът й към този момент попада.

Онзи ден тя взела децата и още веднъж отлетяла в чужбина.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР