Преди 6 месеца правителството събра огромна подкрепа, но се провали

...
Преди 6 месеца правителството събра огромна подкрепа, но се провали
Коментари Харесай

Харалан Александров: Кирил Петков ще бъде употрелбен и захвърлен, Асен Василев е социопат

Преди 6 месеца държавното управление събра голяма поддръжка, само че се провали пагубно. То се самосвали, тъй като продължи да живее в областта на фантазията, на революционен авангард, който ще ни заведе в светлото бъдеще, метафорично разказа обстановката общественият доцент Харалан Александров в утринния блок на Българска национална телевизия.

„ Катастрофален неуспех във всичко и за една численост да провалят една тематика – таза с районен съд Македония, само че с помощта на положителното водачество на Борисов, който направи неочакван ход, с който България се размина с огромното злополучие да остави чувството у нашите сътрудници за едно изцяло провалено общество. Борисов е мощен водач за разлика от Петков. Сега ще видите по какъв начин всички ще се опитат да си припишат този триумф за Македония и ще се закичат с него”, означи той.

По думите му сме се разминали с това да се определим като провалено общество, което се занимава със своите злободневни и диви пристрастености, а оттук насетне ще забележим дали ще са поправими вредите, тъй като не можем да си представим мащаба им.

„ Българското общество претърпява с облекчение политическия поврат - доста повече рухването на държавното управление, в сравнение с стартирането на Македония”, сподели по-късно в политическо предаване „ Беновска пита “ доцент Александров.

Той акцентира, че страховете и паниката се натрупват и от ден на ден хора се питат дали ще оцелеят, хора от междинната класа обедняват, само че имат потребност от сигурност и успокоение.

Социалният антрополог съобщи, че Кирил Петков е класическа жертва, тъй като е човек, който е явно „ злоупотребен” с политически и стопански цели от политическите инженери, които са го конфигурирали в България.

„ Този човек е доста деликатно селекциониран, изработен му е психически профил и е целеустремено експлоатирана неговата патология, която е от нарцистичен вид, доста политици имат такива трендове, някои ги управляват, при него тя е изцяло изпусната и единствено човек, който в такава степен отхвърля да влезе по отношение на действителността, е в положение да обслужи дилемите на един режим, който си беше сложил за цел да унищожи всички локални елити и да срине даденостите в това общество дали с цел да ги построи на отначало - това си остава въпрос, защото нищо градивно не видяхме, или просто, с цел да се възползва от хаоса. Тези, които конструират държанието, насочват и експлоатират неговата психическа патология, които манипулират неговия разум, който е много обикновен, са същинските злодеи. Той е жертва и в естествена обстановка би трябвало да потърси лечебна помощ” разяснява доцент Александров.

Той съобщи, че Кирил Петков ще бъде пренебрегнат и това е ясно доказателство за безпринципността на българското задкулисие.

По отношение на Асен Василев антропологът съобщи, че има очебийно социопатни характерности, които си проличават в отношението му към общественото страдалчество - липса на всякаква емпатия и съгласуваност, колкото и добре да се пробва да го изиграе.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР