Преди 6 години животът на Наталия Гуркова претърпя пълен обрат

...
Преди 6 години животът на Наталия Гуркова претърпя пълен обрат
Коментари Харесай

Невероятно, но факт! Наталия Гуркова ходи редовно на риболов

Преди 6 години животът на Наталия Гуркова претърпя цялостен поврат – брачният партньор й Джордже Михалевич бе погубен в ЮАР, а тя остана сама с двете си деца – Джорджия и Кристиян.

След случката хубавицата се върна в родината си и стартира изначало. Въпреки компликациите и депресията, най-известната Мис България съумя още веднъж да си стъпи на краката и през последните си месеци даже сбъдна най-голямата си фантазия в професионален проект – откри личен фешън бранд, носещ името й „ Queen by NG ”.

 

В идващите редове ще ви разкрием 10 обстоятелството за Наталия Гуркова, които не знаете:

Факт №1

Вдъхновява се от Лили Иванова

Гуркова постоянно е желала да бъде под светлините на прожекторите, само че най- ранната й детска фантазия не е обвързвана с модата, а с пеенето. Малката Наталия копнее да се изявява с микрофон в ръка под бурни овации. Лили Иванова е нейна фаворитка и непрестанно я имитира. Е, по-късно ориста я води по разнообразни пътища. На 17-годишна възраст се качва на стилния подиум и прави шеметна кариера. През 1998 година печели купата „ Мис България " и става едно от най-търсените лица в сектора.

 

Преди няколко месеца хубавицата взема решение да мине зад кулисите и към този момент е дизайнер. Тя приказва със пристрастеност и ентусиазъм за работата си. Има амбициозни цели за бутика си, само че към този момент възнамерява всичко в кратковременен проект.

 

Обича да рисува

Наталия е доста артистична. Освен модата и музиката, другата й огромна пристрастеност е рисуването. Като ученичка постоянно работи с четките и боите, творейки много сполучливи картини. И до през днешния ден го прави, когато желае да разпусне напрежението. Приема рисуването като занимание. Дъщерята на Гуркова – Джорджия върви по нейните стъпки и очевидно е наследила гения й. Тийнейджърката обича да пее, да рисува, да танцува. От дребна а сцената и към този момент е печелила няколко детски състезанието за хубост.

 

Факт №3

Природозащитничка е

Да се разхожда измежду природата е антистрес процедура за Наталия. Когато е в София, тя постоянно се качва на Витоша. Обича още да обикаля из България и да се любува на красивата ни татковина. Гуркова е и природозащитничка. Преди 2 лета тя избавя делфин, изхвърлен на брега. Дългокраката брюнетка открива бедстващия бозайник, заклещен в плитчините на морето и спомага за неговото избавяне. Свързва се с Регионалната ревизия по околната среда и водите, следвайки техните указания съумява да помогне на морския бозайник и да го отърве от сигурна гибел. Красавицата постоянно оказва помощ и на други животни в потребност.

 

Факт №4

Увлича се по ездата

Наталия редува разходките в планината с бягане. Затова и продължава да е в по този начин добра форма. Увлича се още по конната езда. Конете са обичаните й животни. „ Чрез ездата човек поддържа връзка с тези грациозни създания по един паметен метод. Това е освен неповторим спорт, разрастващ всички мускулни групи, а и прекарване. Подобряват се концентрацията и рефлексите. Учиш се на дисциплинираност “, разяснява Мис България 98.

 

Факт №5

Ходи на лов на риба

Нетипично за модел, Нагталия обича да върви на лов на риба. Доста е умела и в хвърлянето на въдицата и постоянно й се случва да има богат улов. На трапезата й постоянно има морски блага – обичаната й храна. Гуркова е противничка на гладуването. Дори в дейните си манекенски години не е пазила диети. Обикновено стартира деня си с лека закуска, за обяд избира месо и салата. Набляга на вечерята, само че не и след 20 ч.

 

Факт №6

Обличала е дами от елита на Париж

Модният бранд на Наталия е единствено на няколко месеца, а към този момент отбелязва редица триумфи. През декември получи грамота от Академията за мода за „ Успешна премиера на българската фешън сцена “. Новоизлюпената дизайнерка може да се похвали, че е обличала даже дами от елита на Париж. „ Елегантността, класата и практичността са водещи условия при основаването на сбирките ми. Всяка жена заслужава да се усеща и наподобява като кралица. Изисканост, комфорт и безупречно качество са главните критерии при изработването на моделите ми “, безапелационна е Наталия.

 

Факт №7

Не си разрешава да плаче

Сълзите са разкош, който Наталия рядко си разрешава. Децата й не са я виждали да плаче даже след гибелта на татко им Джордже Михалевич. Казва, че не обича да драматизира, още по-малко пред хората. Преживява сложните моменти сама и не желае да натоварва близките с страстите си. „ След убийството на Джордже аз трябваше да съм мощната родителска фигура и не желаех децата да ме виждат уязвима. Трябваше да им вдъхвам убеденост. Не съм студена, мнозина евентуално ме мислят за такава – просто не демонстрирам страстите си “, споделяла е Гуркова.

 

Факт №8

Не е амбициозна майка

Противно на упованията, някогашната манекенка не е амбициозна майка. Синът й Кристиян се занимава с футбол, а щерка й Джорджия е по артистичните занимания – пеене, изобразяване, мода. Наталия е оставила наследниците си сами да избират заниманията си. Не е от родителите, които изискват прекалено много. Дори не държи да са цялостни отличници в учебно заведение, стига да са виновни. „ за един мъж е извънредно значимо да държи на думата си. Джордже беше подобен, пробвам се да науча и сина ни да е подобен. Като каже нещо, да се случва. И да бъде благородник! ", изяснява Гуркова методите си на образование.

 

Факт №9

Правила е няколко околосветски пътешествия

Джордже и Наталия се срещат в дискотека в Йжханесбург. Тя е изтощена от дългото пътешестване със аероплан и във въпросната вечер не желае да излиза, само че нейни приятелки я убеждават. В клуба среща Михалевич, който я впечатлен от хубостта й и идва да се запознае с нея. Чаровната брюнетка го лъже, че е италианка, а след това схваща, че той е от Черна гора и може да се схванат съвсем без превод. По-късно Наталия се връща в България, само че продължава връзката си с предприемача по телефона. Бързо схваща, че желае да показа живота си с него. Определя дългогодишния им брак като доста благополучен. Преди да се появят децата, манекенката и брачният партньор й вършат няколко околосветски пътешествия. Хубавицата е обиколила всички места, към които я у патило сърцето, в това число и доста екзотични дестинации.

 

Факт №10

Колекционира парфюми и пури

Най-красивата българка за 1998 година е събрала стотици пури от целия свят, най-много от Куба. Хубавицата има и такива от Доминиканската република, Хондурас, Никарагуа, Мексико, Колумбия. Единичната цена на някои от тях доближава 1000 $. Другата й колекционерска пристрастеност са парфюмите. Има към 150 броя. Сменя ги съгласно настроението, облеклата и хората, с които се среща.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР