Преди 6 години болестта на Бехтерев застава на пътя на

...
Преди 6 години болестта на Бехтерев застава на пътя на
Коментари Харесай

Млад мъж събира пари за лечение, прави фигури от стари автомобилни гуми

Преди 6 години заболяването на Бехтерев застава на пътя на 26-годишния Николай Дерменджиев и го стопира да прави това, което най-вече обича - да се движи. Волята и желанието му за живот обаче му оказват помощ и той не се предава. Днес Николай създава невероятни фигури от остарели автомобилни гуми и меси празнични погачи, с цел да основава въодушевление в близост и с цел да си оказва помощ със средства за лекуването, написа Нова телевизия.
“Направиха му на краката на 2 декември. При кръвните проучвания два от индикаторите бяха неприятни. Лекарите се усъмниха, че Ники е с Лимфом на Ходжкин. Беше му назначен ПЕТ скенер. Нямахме пари за него ”, описа Агнеса Трайкова, която оказва помощ на мъжа в битката с заболяването.
Всеки, който желае да помогне на Ники, може да си поръча погача от Фейсбук страница " Дари вяра за Ники ”. Ако желаете, може да помогнете и по банков път:
Николай Желязков Дерменджиев
IBAN: BG95UNCR70001521678488
BIC: UNCRBGSF
Телефонен номер на Агнеса Трайкова – 0898844063.
БЛАГОДАРИМ ЗА ПОДКРЕПАТА НА ВСИЧКИ Върховен административен съд ОТ ♥️БЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И БЛАГОСЛОВЕНИ ВСИЧКИ ♥️ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ. БЛАГОДАРИМ ♥️
Публикувахте от в 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР