Преди 6 дни бе поставен краят на тазгодишното издание на

...
Преди 6 дни бе поставен краят на тазгодишното издание на
Коментари Харесай

Най-добрите отигравания на Уимбълдън: Григор и Томова сред отличените

Преди 6 дни бе подложен краят на тазгодишното издание на Откритото състезание на Англия, което в продължение на 2 седмици ни донесе голяма доза приятност и ни направи очевидци на не един и два зрелищни конфликта, изпълнени с първокачествен тенис и вълнуващи разигравания. В последна сметка купата при мъжете и при дамите подвигнаха надлежно Карлос Алкарас и Маркета Вондрушова, само че в хода на конкуренцията освен те бяха играчите, които се отличиха с впечатляваща игра.

Вчера уредниците на Уимбълдън взеха решение да ни дават 18-минутно видео с най-хубавите разигравания на тазгодишния Шампионат, като в селекцията попадат и отигравания на първите ни ракети в лицето на Григор Димитров и Виктория Томова.

Едва ли някой е сюрпризиран, че хасковлията още веднъж попада в сходна ранглиста, имайки поради по какъв начин във всеки един собствен мач нашето момче съумява да вдигне публиката на крайници с някое удивително осъществяване. Във въпросния клип уредниците на шампионата са решили да отличат един елегантен минаващ удар по правата на Гришо от дуела му против десетия подложен Франсис Тиафо. Впечатляващото отиграване пристигна в разиграване, в което българинът бе заставен да се отбранява, само че в последна сметка извърши мълниеносен бекхенд пасингшот по правата, с който закова на място американския тенисист. (Можете да си припомните удара на 4:01 от видеото)

Макар и със единствено две изиграни срещи на " свещената трева " тази година, Вики също съумя да попадне измежду отличените с помощта на ювелирно изпълнен прехвърлящ удар по време на дуела си от втория стадий против Кейти Боултър. Родната ни представителка бе привикала на мрежата своята съперничка, след което реши да отиграе лоб, с който не остави никакви шансове на британката за продължение. (Можете да се насладите на удара на 2:55 от видеото)

В селекцията участват отигравания още на Новак Джокович, Карлос Алкарас, Лоренцо Музети, Андрей Рубльов, Елина Свитолина, Арина Сабаленка, Онс Жабер, като също по този начин може да видите и някои от най-хубавите отигравания в конкуренциите по двойки, както и в юношеските шампионати.



 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР