Преди 50 години имаше едни случайни хора, които не знаеха

...
Преди 50 години имаше едни случайни хора, които не знаеха
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Имаме едни случайни хора във властта

Преди 50 години имаше едни инцидентни хора, които не знаеха какво да вършат в страната и застанаха против своя народ. Днес отново имаме едни инцидентни хора във властта . Затова 32 години нашата задача е да пазим целостта на нашата Родина България , да бъдем поръчител за мира, сигурността и стабилността,   да бъдем поръчител за демокрацията, тъй като платихме доста скъпа цена за нея.

Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на възпоменателен протест в доспатското село Барутин в памет на жертвите на така наречен „ възродителен развой ”, оповестиха от партията.
 Движение за права и свободи Движение за права и свободи
" Тук сме всяка година. Но тази година е по-особена – 50 години от тези грозни събития. След 50 години ние отново сме тук и отново приказваме за права и свободи, отново приказваме за шизофренията в българската политика , сподели още Карадайъ. И посочи, че българските политици гласоподават едни резолюции в Брюксел и тъкмо противоположните закони в България, изключително когато става въпрос за малцинствата.

Лидерът на Движение за права и свободи акцентира, че придвижването " ще извърши задачата си да бъде поръчител за демокрацията ". " Видяхме едни грозни процеси в ХХI век. На изборите през 2021 година още веднъж имаше опит за потъпкване на достойнството и достолепието. Възрастни хора от уязвими групи ни споделяха:  „ Милиция не е влизала в нашия дом от промяната на имената. Сега влиза ” . Грозни събития в демократична, европейска, натовска България, възмути се Карадайъ.
 
 Движение за права и свободи Движение за права и свободи
И увери: „ Ние ще пресечем тези процеси. Виждате – имаме мощна парламентарна група и със законови принадлежности ще пресечем рушенето на демокрацията и държавността в нашата Родина. Заедно ще го създадем. ”

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР