Преди 5 години за първи път приех строя, помня лицата

...
Преди 5 години за първи път приех строя, помня лицата
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Румен Радев: Политическата промяна е само първата крачка

" Преди 5 години за първи път одобрих строя, помня лицата на доста от вас, вярата ни бе обща. Първият мандат мина в изтощителна битка. 5 години посветихме за борбата за правда и демокрацията ", съобщи Румен Радев.

" Обществото би трябвало да се раздели с част от предишното, ще не отстъпвам справедливостта. Политическата смяна е единствено първата крачка ", добави Румен Радев.

" Убеден съм, че можем да реализираме задачите си, единствено в случай че обществото ни остане единно за действителна смяна и прогрес. Ще продължа да бъда президент на всички български жители, без значение от етнос и вяра ", добави Румен Радев.

След речта на Румен Радев се чуха 21 топовни салюта, както и българският химн " Мила Родино ", Румен Радев и Илияна Йотова поставиха венец пред Паметника на Незнайния боец.

След като поставиха клетва като президент и вицепрезидент, стартира формалната гала по встъпването в служба на Румен Радев и Илияна Йотова.



Българска национална телевизия ви прави очевидци на събитието, което се организира на площад " Св. Александър Невски " и площада пред Президентството.

Снимки: Десислава Кулелиева

Гледайте НА ЖИВО ТУК :

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР