Преди 5 дни във фейсбук страницата Сила и чест“ се

...
Преди 5 дни във фейсбук страницата Сила и чест“ се
Коментари Харесай

Война! Митьо Очите с тежък удар срещу Бойко Борисов

Преди 5 дни във фейсбук страницата „ Сила и чест “ се появи пост, подписан от известния крими воин от Бургас Димитър Желязков, по-известен в страната като Митьо Очите. Публикуваме цялостния текст без редакторска интервенция:

Бойко, споделям се Димитър Желязков хората ми викат Очите, за тебе не съм незнаен, тъй като доста пъти са ме търсили твои хора за услуги изключително по време на избори. Идвали сте с оферти да ви дам всичко безплатно, тъй като по този начин било вярно и сте си тръгвали всякога с празни ръце, тъй като с политици аз не се разправям и постоянно съм гледал да седнал съм надалече от вашите схеми и политически игри. Бяхме се разбрали нещо с тебе при започване на твоето ръководство на България първият път и ти си получаваше всичко постоянно, само че очевидно реши, че можеш да ме наиграеш като наредиш свои персонални протежета в курорта Слънчев Бряг и по молба на тогавашната шефка на Министерство на вътрешните работи Румяна Бъчварова ми прочете присъдата – разстрелян. Само че аз оцелях за следващ път и отново обърках сметките на доста от вас, по този начин стана и преди доста време, когато едни други политици отново взеха решение да ме убиват, само че тогава вместо мен починаха други хора, децата ми останаха без майка, само че аз оцелях и както знаеш самичък не дадох на никой от тези на които ти служеше тогава да завладее курорта Слънчев Бряг. Напротив курорта постоянно е бил на другата част от по този начин наречените силови групировки, тъй като такива бяха ангажиментите първоначално, ангажименти на които ти също може да си участвал, тъй като доста хора настояват, че си бил момчето за всичко на Маджо и Маргините първоначално, само че почтено да ти кажа, аз персонално нямам спомен за тебе да си седял по масите с нас, може да си бил вънка до колите, само че на такива като теб, които седяха до колите тогава никой не обръщаше внимание.
Помня и времената когато беше основен секретар на Министерство на вътрешните работи, Бойко и знам доста от нещата защо и кой ги извърши, и всичко сочеше, че някой като теб доста искаше да има война сред групировките, с цел да може най-после да ръководи еднолично, за тебе споделят, че си план на някакви хора на Държавна сигурност, само че в действителност като те виждам си план единствено и само на себе си, тъй като в случай че беше малко мъж най-малко нямаше да вървиш с три коли телохранители да се правиш на неосъществим за всички. От какво се пазиш Бойко от сянката на Георги Илиев или тази на Илия Павлов? За тебе преди да станеш основен секретар на Министерство на вътрешните работи всички знаеха, че си някакъв малък рекетьор от Банкя, само че очевидно някой ти даде шанса да станеш нещо и след това този някой се оказа в пандиза в Амстердам, нали се сещаш, че този някой не те е не запомнил, както и доста от тези на които персонално ти като началник в Министерство на вътрешните работи упражняваше рекет и искаше парите, а в случай че не ти отчитаха им пращаше напряко баретите да ги стрелят от време на време и с гранатомет.
Сега ме държиш тъкмо за това в Турция, да не би в делото против твоите момчета, които се пробваха да ни избият в Слънчев Бряг да не изскочат данни, че са свързани директно с тебе и че поръчката за мен е пристигнала от твоите най – доверени. В Слънчев Бряг се носят митове, че в нощта на стрелбата против мен си бил в комплекса и си се готвел да празнуваш моята кончина и разчистването на пътя за завземане на курорта от страна на вашата политическа партия, само че уви отново не успяхте и в този момент очевидно, с цел да няма дело аз ще тлея в Турция, до момента в който някой от твоята администрация не се убеди, че всички доказателства за пристигналата от ваша страна поръчка не са почистени и изчезнали от съда. Приятна седмица Бойко, седмицата която следва ще е доста приятна за тебе, тъй като към този момент съм разказал за доста от твоите зависимости на всичките ти приятелчета в турската прокуратура и се надявам, те да ги покажат черно на бяло и пред медиите в България. Аз нямам какво да изгубвам Бойко, само че за разлика от тебе постоянно съм си решавал проблемите очи в очи с хората, не като тебе с номера и комедийни сценки ползвайки прокуратурата и нали помниш към този момент няма какво и защо да ти заплаща никой, тъй като ти в никакъв случай не спазваш ангажиментите.

Димитър Желязков,
Истанбул
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР