Преди 40 дни тежка драма застигна един от музикантите на

...
Преди 40 дни тежка драма застигна един от музикантите на
Коментари Харесай

Отиде си жената на Евгени Йотов

Преди 40 дни тежка драма застигна един от музикантите на „ Ку-ку бенд ” Евгени Йотов. Съпругата на саксофониста – Екатерина Горанова – Йонова умря от рак, разбра HotArena .

Близките й я изпратиха в родния Гоце Делчев, откакто съвсем 10 години тя се бори с заболяването, а най-после претърпя и интервенция във Франция. Заболяването обаче се върна и даде рецидив.

Семейството има близнаци на 16 години, а съкрушеният брачен партньор към момента не може да се осъзнае след случилото се.

„ Нямам какво да кажа, благодаря за съболезнованията ”, съобщи музикантът, написа „ България през днешния ден ”. Сп оред околните му, той е към този момент месец на успокоителни.

Евгени Йотов е в екипа на Слави от самото основаване на бенда. Той е родом от Русе, приключва Консерваторитя и се дипломира като саксофонист.

Именно там се среща и със брачната половинка си, с която до последно са неразделни. По това време се сбъдва и друга негова фантазия – да бъде водач.

Днес той трансформира обичаното си занятие в занимание, а най-често употребява пистата край село Кайнарджа, Силистренско.

Най-голямата му пристрастеност си остават музиката, фамилията, за които споделя, че му носят напълно позитивни страст, въпреки да му лишават цялото време на света.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР