Преди 37 години последното плаване на MV Panagiotis създаде една

...
Преди 37 години последното плаване на MV Panagiotis създаде една
Коментари Харесай

Красив гръцки остров стана арена за специален мотокрос филм

Преди 37 години последното корабоплаване на MV Panagiotis сътвори една от най-живописните гледки на корабокрушение в света. До плажа може да се стигне само по вода, а мощният контрастност сред хубост и съсипия въодушеви кино екип да снима неповторимо видео със международния мотокрос първенец от 2015-а – Ромен Фебре от отбора на Monster Energy Yamaha Factory.

23-ма души започнаха създаване на спонтанна " писта ", като трябваше да пренесат всичко по вода от другия завършек на острова. 12 тона пясък и над 1000 часа труд бяха единствено част от провокациите, с които трябваше да се оправят момчетата.



По-малко от седмица преди началото на продукцията времето се обръща. Силна стихия се извива над остров Закинтос и за един ден " теренът " е погубен. За броени дни екипът пък би трябвало да възвърне над 60% от построеното трасе.

Главният воин Фебре, който неотдавна бе спечелил трета поредна купа в Мотокрос на Нациите, бе очевидно впечатлен от неповторимата локация: " Това несъмнено е най-странното място, на което съм карал. Свикнали сме с красиви гледки в страни като Аржентина, само че това е навръх плажа и морето е супер близо. Страхотно е да го видиш, а да не приказваме да караш там, тъй като няма път, по който да стигнеш нито пешком, нито с кола и моторът би трябвало да се качи на лодка ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР