Преди 31 години, когато площадите бяха пълни, а надеждите големи,

...
Преди 31 години, когато площадите бяха пълни, а надеждите големи,
Коментари Харесай

Васко Кръпката: Комунизмът си отиде, но предпоставките за неговото завръщане са факт

Преди 31 години, когато площадите бяха цялостни, а очакванията огромни, една ария събираше овациите на всички. В миг, в който страната скъсваше с оковите на един тоталитарен режим, „ Комунизмът си отива “, изпята от Васко Кръпката, се трансформира в знак на смяната. Какво се получи за тези 30 години през погледа на безконечния бунтовник?

" Комунизмът си отиде, само че предпоставките за неговото завръщане са постоянно налице ", това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS музикантът Васко Кръпката.

Той прикани да се слуша и последния куплет от емблематичната ария, който предизвестява, че битката продължава. Музикантът счита, че и до ден сегашен всичко зависи от Българска комунистическа партия, които участват в служби, компании, корпорации, банки.

Васко е обезпокоен от олевяването, което е особено за днешните времена. Все отново той има вяра, че всичко е в наши ръце, постоянно има избор и има хора, за които да се гласоподава.

Музикантът счита, че стената е вътре в нас, от едната страна са калашниците, от другата са китарите, изборът на изкуството прави света по-добър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР