Преди 3 години Венета Райкова се разведе с бизнесмена Тихомир

...
Преди 3 години Венета Райкова се разведе с бизнесмена Тихомир
Коментари Харесай

Венета Райкова призна: Тишо е мъжът на живота ми

Преди 3 години Венета Райкова се разведе с предприемача Тихомир Георгиев, само че съумя да резервира отлични връзки с него в името на сина им - 12-годишния Патрик. С днешна дата русокоската и някогашният й брачен партньор са доста положителни другари. Те постоянно се събират на фамилни празници и по други мотиви, само че настояват, че интимните им връзки са останали в предишното.

След развода писателката и водеща месеци наред бе сама, само че съгласно осведомени в последно време в интимния й живот има оживление. Тя дълго време разправяше, че се е посветила на сина си, само че пък нейни съседи издават, че неведнъж са я засичали с тайнствен мъж. Дали е гадже или просто другар към този момент не е известно. Тя самата e признавала, че избира най-вече млади лъвчета за сътрудници. „ На 46 съм и в никакъв случай не съм крила годините си! Мъжете, с които си лягам, са от 30 до 40-годишни, красиви със стегнати тела ”, разяснява Райкова, която постоянно е имала забележително самочувствие.

Въпреки че не страда от липса на мъжко внимание, някогашната водеща на „ Папараци ” не има вяра в огромната обич и никак не се надява, че занапред ще я връхлетят изпепеляващи усеща. Тя счита, че влюбването и „ пеперудите ” са краткотрайни, а взаимното почитание и другарството са тези, които остават във времето. Разисквайки тази тематика, Венета призна пред приятелите си във фейсбук, че Тишо е най-важният мъж в живота й, тъй като след 13-години брак и образован бракоразвод към момента са си най-близки.

„ Бившият ми брачен партньор и синът ми са двамата най-важни мъже в моя живот и ще бъдат такива, до момента в който съм жива. Въпреки че сме разведени от три години, Тихомир е първият човек, на който звъня, когато ми се случи нещо хубаво или неприятно. Това е показателно за отношението ми към него. В петък вечерта отговарях на въпроси в обществената мрежа. Имаше питане за влюбването и аз отговорих, че в никакъв случай не съм била влюбена. Нека да изясня това. В края на 2004г., когато се срещнах с Тихомир, „ Горещо " вървеше с висок рейтинг, най-вероятно по тази причина аз бях на първите места в класациите за най-желана и така нататък жена, тъй че можех да предпочитам и да диря най-хубав от най-хубавите за татко за детето си. От всичко най-хубаво аз съм избрала него. И до ден сегашен считам, че той е най-хубавият татко на света. Това няма нищо общо с влюбването. Влюбването трае 2-3 месеца, след това химията изчезва и какво вършим? След година се разделяме мразещи се, а детето става жертва на връзките сред родителите, нали? Моето мнение е, че човек не трябва да основава дете заради влюбване, а единствено когато има виновен и образован партньр! С Тихомир имахме 13 години доста прекрасен брак, след това прекрасен бракоразвод и в този момент отлични връзки на разведени интелигенти хора! ”, написа Венета.

Тя е безапелационна, че сред нея и Георгиев не е имало трети човек – през всичките години дружно не са си изневерявали, само че рутината умъртвила брака им.
Авторката на бестселъри и някогашният й постоянно са си разпределяли грижите за сина им Патрик. Докато момчето е с татко си, Райкова се възползва ловко  от свободното си време и не може да се оплаче от липса на мъжко наличие. Тя обаче не търси сериозна връзка непременно, писа Уикенд. 

Междувременно русокоската написа най-новата си книга, носеща заглавие „ Лошото зайче ”. Тя твърди, че сега се е съсредоточила върху романите си, само че не е завършила дефинитивно с телевизионната си кариера. Все още обаче не са й отправили преференциална оферта, която да я върне на екран. „ Когато получа положително финансово предложение, тогава ще ме видите още веднъж в ефир. За чест и популярност не желая да работа! ”, безапелационна е звездата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР