Преди 3 дни президентът на Полша Анджей Дуда подписа законопроект

...
Преди 3 дни президентът на Полша Анджей Дуда подписа законопроект
Коментари Харесай

Иван Ченчев от Литаково: В Европа вече въвеждат това, за което БСП настоява у нас – безплатни лекарства за деца и пенсионери

„ Преди 3 дни президентът на Полша Анджей Дуда подписа законопроект за разширение на кръга от хора, имащи право на безвъзмездни медикаменти, като включи в него лицата до 18 години и хората над 65 години. Европа към този момент вкарва това, за което Българска социалистическа партия упорства от година като обществена мярка. Това демонстрира, че сме прави, отстоявайки позицията, че във времена на рецесии – освен у нас, само че и в Европа и света, е нужна държавна обществена поддръжка ”. Това съобщи пред медии в ботевградското село Литаково през днешния ден зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” и народен представител от София област Иван Ченчев.
Той участва на празника на селото – обичайният събор на Литаково. Иван Ченчев поздрави инициативния кмет Пешо Младенов, възстановил събора в обичайния ден от календара и жителите на Литаково, като акцентира, че днешният ден е следващото доказателство по какъв начин българското село е един от най-автентичните пазители на националните полезности, обичаи и нематериалност.
Българска социалистическа партия продължава поредната си политика в поддръжка на хората, още повече, че по този начин нареченото евроатлантическо болшинство в Народното събрание се занимава с въпроси, които въобще не стоят в дневния ред на хората. „ Българските жители, бизнес и стопанска система имат потребност от поддръжка – ръководещите се занимават с оръжия и преодоляване на служби. България има потребност от отбрана на националния си интерес – на километри от нас се води война, ние виждаме само някакъв див евроатлантизъм ”, разяснява Иван Ченчев.
Той добави, че сме очевидци на казус, невъобразим до момента – „ ръководство в безусловно съглашателство, което обаче назовава това съглашателство некоалиция ”.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР