Преди 26 години на този ден прословутото българско търпение се

...
Преди 26 години на този ден прословутото българско търпение се
Коментари Харесай

Преди 26 години СДС сложи край на едно крадливо управление. ГЕРБ-СДС ще го направят отново!

Преди 26 години на този ден прословутото българско самообладание се изчерпа. Тътенът на недоволството беше толкоз мощен, че ръководещата Българска социалистическа партия, отпред с Жан Виденов и Георги Първанов, се скри под масата и пусна доберманите да хапят „ на месо “. Освирепелите полицаи, докарани с рейсове, в чиито глави към момента не беше пристигнал 10 ноември 1989г., бяха съвсем на равнището на своите сътрудници от времената след 9 септември 1944г.

Това, което изненада всички, е че този път разрушените глави, свистящите палки и тропотът от удари върху щитовете не съумяха да уплашат хората. Защото на хората им писна. Писна им да бъдат ръководени от професионални мошеници и крадци, от министри, които сполучливо вкараха България в черния Шенгенски лист, и още веднъж след рухването на Желязната завеса българите останаха зад затворени граници. Писна им след кражбата на 14 милиарда $ (под формата на външен дълг) да бъдат ограбени и последните им спестявания от фараони, пирамиди и непрекъснато фалиращи банки.

Нещо такова се случва и в този момент. Историята има неповторимата функционалност да се повтаря, като единствено цифрите се трансформират.

България още веднъж е оставена пред портите на Шенген поради един вдигнат пестник, който назова 12 годишно проевропейско и проатлантическо устойчиво ръководство - мафия! След това последваха голям брой политически марионетки, упражняващи незнанието си върху гърба на българския народ. А той, народът, комплициран от канонадата от избори, към този момент не помни кой кой беше, кой кой е и кой с кого е. Така най-лесно се краде. Докато Андрешко се чуди този с какво беше прочут, цената на газа стигна рекордни цени, а Андрешко остава мълчалив на касата в супермаркета.

И по този начин, 26 години по- късно нищо, но нищо не се е трансформирало. Крачките, които България направи напред, откакто Съюз на демократичните сили зададе вярната посока и очерта пътя на Родината ни към един по-добър свят, за две години всичко се срина и България още веднъж е в състояние на недостиг, банкрутирали бизнеси, слаба стопанска система и отчаян народ.

" Промяната " донесе на България следващата верига от рецесии, а този, който ги сътвори завоюва нов, петгодишен мандат. Така цялата власт в България към този момент две години е в ръцете на президента Румен Радев. Не за това се бореше и продължава битката Съюз на демократичните сили. Вредно е за демокрацията властта да бъде в ръцете на един човек. Но излаз не се вижда и цялата тази замяна на мандати от ден на ден осветлява датата на едни нови парламентарни избори. Поредните!

Съюз на демократичните сили направи промените, Костов приватизацията, за която сините търпят негативите към момента, а като че ли не помниха, че тъкмо той разруши Съюз на демократичните сили и тъкмо той сега се подвизава в Народното събрание и се бори за власт под формата на " умните и красивите ", че и на моменти се назовават " Почтените ". Точно той с неговото ДСБ, което е част от коалцията Демократична България. Колко къса е паметта на българите? 

Гледайки днешните събития, излиза наяве, че е доста, доста къса. Колко тъкмо, ще стане ясно на новите избори, които се подават от ъгъла.

А откраднатите милиони от джобовете на хората от " Промяната ", тъмните им покупко-продажби и всички незаконни каузи, излизат на ярко всеки ден.

Преди 26 години Съюз на демократичните сили постави завършек на едно мракобесно и незаконно ръководство. ще го постави и в този момент, дружно с сътрудниците си в обединението ГЕРБ-СДС. Защото историята се повтаря и потвърждава във времето.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР