Преди 24 часа те анонсираха същия кабинет, той не е

...
Преди 24 часа те анонсираха същия кабинет, той не е
Коментари Харесай

БСП: В тези преговори ГЕРБ успя да отмъкне част от плячката от ПП-ДБ

Преди 24 часа те анонсираха същия кабинет, той не е друг. Тогава от ПП-ДБ споделиха, че това е недопустимо за тях, което значи, че има два разновидността. Ако те на следващия ден гласоподават този недопустим за тях кабинет, това би означавало следващо изменничество към гласоподавателите им. При втория вид може да са се договорили да го гласоподават, само че и двата разновидността са неприятни за българските жители. Това разяснява пред медии зам.-председателят на ПГ на Христо Проданов  Христо Проданов Христо Проданов е Магистър по Индустриален Мениджмън. Собственик и шеф на заведения за, откакто стана ясно, че ротация в държавното управление въпреки всичко ще има, защото Мария Габриел върна мандатът изпълнен на президента.

Според депутата „ ябълката на раздора “ са били Министерството на защитата и това на енергетиката в договарянията сред двете обединения.

„ Защото в енергетиката има към 30 милиарда лв. и още пари по ПВУ, до момента в който в Министерството на защитата са проектите за превъоръжаване на армията. С други думи, ГЕРБ съумя да отмъкне част от плячката, сподели още Проданов.

На въпрос дали от ПП-ДБ ще поддържат този проектосъстав на кабинета Проданов означи, че в ПП-ДБ са доста разграничени и позволи, че част от тях може да излязат от залата при гласуването.

Но по този начин или другояче всички са в кюпа – разпределиха порциите за следващ път и тъкмо заради това споделям, че това не е добре за българските жители, тъй като на никое място не се говореше за политики по приходите, за обучение, за опазване на здравето..., разяснява социалистът.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР