Преди 24 часа хитовият изпълнител Константин влезе по спешност в

...
Преди 24 часа хитовият изпълнител Константин влезе по спешност в
Коментари Харесай

Подробности за състоянието на Коцето, който влезе по спешност в болница

Преди 24 часа хитовият реализатор Константин влезе по неотложност в болница. Той пусна стори от болничното легло, от което се вижда какъв брой доста го боли, само че по този начин и не разясни повода да бъде още веднъж прикрепен на болнично легло.
 Подробности за положението на Коцето, който влезе по неотложност в болница

Оказа се, че преди година Константин се е подложил на интервенция по унищожаване на херния. И в този момент още веднъж има болки на оперираното място и се постанова да отворят към този момент зарасналата рана и да видят какво се случва. Специалистите са безапелационни, че става въпрос за лека намеса и нищо съществено.

Константин пък е решил да се възползва от най-новата и съвременна технология, посредством която благодарение на системи вливат в организма всички типове витамини. Процедурата е необятно публикувана в международен мащаб, а в този момент прави първи крачки и в България. Необходими са две инжекции, които се слагат в интервал сред 2 месеца. Цената на една численост е 15 000 лв.. От тази услуга се възползват доста известни футболисти, а резултатите са впечатляващи, написа show.blitz.bg.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР