Преди 20-тина години култовата британската момичешка група "Спайс Гърлс" буквално

...
Преди 20-тина години култовата британската момичешка група "Спайс Гърлс" буквално
Коментари Харесай

Култовата група Спайс Гърлс се събира 15 години по-късно

Преди 20-тина години паметната английската момичешка група "Спайс Гърлс " безусловно звучеше от всякъде и няма по какъв начин да не сте чували техните песни. А и тъкмо от там започва кариерата на известната дизайнерка, инфлуенсър и футболна брачна половинка - Виктория Бекъм.

А в този момент - положителните вести за почитателите! Стана известно, издава The Sun, че ексучастничките на групата се събират и ще запишат взаимно парче, за първи път след 2007, което ще се споделя Feed Your Love.

Идеята е поради 25-годишнината от основаването на групата.
Песента не може да се назова напълно нова, част от нея попадна в интернет още през 2016 година, а за първи път тя е записана през тези същите 2000 години. Сега се възнамерява формалното показване на баладата, в записа на която за първи път ще вземе присъединяване и Бекъм.

За юбилея си "Спайс Гърлс " възнамеряват да пуснат миниалбум Wannabe25, който ще бъде в продажба още през идващия месец. Wannabe, в чиято чест е кръстен той, освен стана най-известният им шлагер през 1996 година, само че и най-продаваната ария на групата, нейната визитна картичка.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР