Преди 20 години Георги Иванов-Гонзо беше секссимволът на родния светски

...
Преди 20 години Георги Иванов-Гонзо беше секссимволът на родния светски
Коментари Харесай

Моделки се млатили заради Гонзо

Преди 20 години Георги Иванов-Гонзо беше секссимволът на родния всемирски подиум. И не Бербатов, не Стилиян Петров или Мартин Петров, а Гонзо!

Пикантна преживелица описа в мрежите една от най-популярните по това време, а и в този момент фешън дизайнерка Албена Александрова от " Рошавата врана ". Две девойки се били и скубали поради любовта си към футболиста, тогава състезател на столичния ФК " Левски ". Албена икономисва името на девойките, само че Гонзо по това време е прочут с аферите си с дами от светските среди и стилния подиум като Светлана Василева и доста други знайни и незнайни хубавици.

Днес Гонзо още веднъж е на върха на славата като мастит необут и отново се трансформира в притегателно име за сърцето на силиконки и фешън икони, написа " България през днешния ден ".

" Нищо няма да кажа за Гонзо! От футбол не разбирам! Но пък имам мемоари от него. Сетих се по какъв начин две моделки се биха за въпросната личност на едно мое ревю, май през 2004. Едва дочакаха да свърши спектакълът и се почнаха. Голи, по цици, бяха обърнали целия бекстейдж с главата наобратно. Имах участници с бижута с диаманти и младежите, дето сякаш ги охраняваха (диамантите), бяха напълно не запомнили за скъпия товар при типа на женския гол пердах. Влизам зад кулисите измежду тази батална сцена и узнавам, че едната е трябвало да обръсне главата на другата посред подиума, само че по някаква причина са се разминали с тази велика концепция. Всъщност трета моделка е убедила инициаторката на бръснарския трик, че аз не заслужавам сходно отношение. И тя се е отказала. То няма неприятна реклама, щях да го преживея. В целия ваучър бил забъркан и наш известен чалга артист, който довел заместничка моделка при положение на екшън по средата на ревюто ", споделя Рошавата врана мемоари от случката.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР