Преди 2 месеца една от по-популярните влогърки у нас, Виктория

...
Преди 2 месеца една от по-популярните влогърки у нас, Виктория
Коментари Харесай

Хъркане, изкривяване, запушвания... съжалява ли тази родна инфлуенсърка за ринопластиката си?

Преди 2 месеца една от по-популярните влогърки у нас, Виктория Първанова, стана следващата инфлуенсърка, която реши да си поправя носа. Но за всеобща наслада нейният нос не е плеймейтски, нито поп-фолкски, нито като на Алекс Петканова. 

Но оперцията си е интервенция, а в последното видео, което разгласява по тематиката, Виктория показа по какъв начин минава възобновяване. Въпреки че тя съобщи, че процесът изобщо не е сложен, стана ясно, че " носленцето " на Вики постоянно се запушва, от време на време кърви, а и е по-трудна за разчистване кожата от горната страна, защото зоната към момента е деликатна. 

Виж още: Сексапилът срещна стила: Сара Драгулева разпали фантазиите с фото от Истанбул

Нещо повече - Виктория показа, че с приложение е открила, че през нощта хърка по 7-8 минути, а даже и да спи човек самичък, има риск от деформиране. Затова трябвало да се редуват страните, на които се спи или да се спи по тил.

Въпреки всичко това обаче Виктория не съжалява и грам за ринопластиката си. Дори в противен случай - към този момент вижда улесненията, които има с новия си нос. Така да вземем за пример една фотография за платена обява в Instagram инфлуенсърката към този момент прави за минути! 

Виж още: Александра отскочи на сантиментален вояж във Франция, Виктор Стоянов - в София 

Цялото наслаждение коствало 3500 евро, само че Виктория отбелязва, че при всеки казусът е друг. Днес тя е склонна да се подложи на нова намеса, като идната ще бъде обвързвана със зъбите ѝ. 

Изображение: https://www.instagram.com/napub_/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР