Преди 2 години в Деня на Съединението българската полиция се

...
Преди 2 години в Деня на Съединението българската полиция се
Коментари Харесай

Ние идваме: Кой унижи България с покана към Митрофанова на Съединението - Политика

Преди 2 години в Деня на Съединението българската полиция се опита да спре жители, носещи българския трикольор, да стигнат до площад „ Съединение " в Пловдив. Там още веднъж бе кметът Здравко Димитров от ГЕРБ, президентът на Републиката Румен Радев, вицепрезидентът Илияна Йотова и ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева. Успяхме да пробием блокадата и българите се съединиха на площада, с цел да кажат в очите на властта какво мислят.

Вчера на площада още веднъж бе кметът Здравко Димитров, президентът Радев, вицепрезидентът Йотова и вместо да бъде спряна, бе поканена съветският дипломат Елеонора Митрофанова.

Какво се промени за две години, та се наложи на този ярък български празник да участва представителят на страната, която изрично се е оповестила срещу събирането на страната ни в нейните естествени граници?

Това е посланикът на страната, която и през днешния ден разгласи България за зложелател. Това е посланикът на страната, която не почете 3-ти март и отиде сама, с защитата си, на Шипка ден по-рано, с цел да могат нейните подопечни да скапват българския народен празник на другия ден, обстрелвайки българския министър председател и ръководителя на Народното събрание със снежни топки.

Тук няма никакво значение кой е бил тогава български министър председател или ръководител на Народното събрание, само че има значение какво е унижението, което през днешния ден българските държавници сервират на народа си, поставяйки съветския дипломат директно зад българския президент. Къде е английският дипломат, представител на страната, която ясно поддържа този народен акт?

Родолюбието и унижението са на една крачка разстояние и през днешния ден няма никакво значение дали кметът е от ГЕРБ, а президентът от Българска социалистическа партия. Унижението бе сервирано на всички, които се гордеят с дейностите на предците ни. И в случай че някой представител на днешната власт упорства да чуе за себе си това, което Цвета Караянчева научи преди 2 години, то сигурно ще го чуе. Главният уредник на Съединението Захари Стоянов в „ Записки по българските въстания " споделя: „ Както виждате, читателю, патриотизмът е бошлаф; той е съществувал единствено при турското господство, а през днешния ден е невероятно да се направи разлика сред родолюбеца и шпионина; палмата на шампионата се подава на тоя последния... ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР